LUKK SE SISTE NYHETER

Team Haga Golf - Damer

VI SATSER PÅ GOLF


Vi er satsningsgruppen for HAGA GK Damer der alle har ambisjon om å bli enda bedre golfspillere. For oss er golf en idrett. Vi prioriterer golf høyt og skaper golfglede sammen, gjennom faste treninger og turneringer øker vi nivået til aktive kvinner i Golf Norge!

 

VI TRENER AKTIVT & MÅLRETTET

 

Vi har stort engasjement og et aktivt forhold til trening – sammen og hver for oss. Vi setter oss individuelle og felles målsettinger for hver sesong og deler de med andre.

Våre felles treninger spenner seg fra strategiske og mentale økter til fysiske treninger, ulike former for spill på bane samt aktiviteter rettet mot å bli bedre konkurranse-spillere. Vi jobber aktivt for å lære av hverandre og skape et motiverende og utviklende miljø.

Målsetningen er best mulig plassering for så mange av oss som mulig. En god del av vår trening er direkte rettet mot å bli bedre konkurranse-spillere.

Vi har et etablert turneringsmiljø og deltar på mange interne og eksterne turneringer, individuelt eller som lag. Når vi deltar i konkurranser er vi modige i vårt spill, bidrar til god stemning og ønsker andre suksess.
 

VI HAR HØYE AMBISJONER FOR KONKURRANSER

Målsetningen er best mulig plassering for så mange av oss som mulig.
En god del av vår trening er direkte rettet mot å bli bedre konkurransespillere. Vi har et etablert turneringsmiljø og deltar på mange interne og eksterne turneringer, individuelt eller som lag. Når vi deltar i konkurranser er vi modige i vårt spill, bidrar til god stemning og ønsker andre suksess.

 

VI ER HAGA AMBASSADØRER

Vi er stolte over å sette HAGA GK på turneringskartet. Vi er bevisst vår rolle som ambassadør for HAGA og spiller mange turneringer på andre klubber.

Vårt spill, vår væremåte, vårt engasjement og vår golfglede skal inspirere andre kvinner og bidra til HAGA GKs omdømme som en attraktiv klubb for kvinner spesielt. Gjennom satsning, mestring og konkurranseglede skal vi være forbilde for neste generasjons konkurransekvinner.

VI GJØR HVERANDRE (OG ANDRE) GODE

Vi har et unikt samhold og fellesskap som kjenneregnes av raushet, toleranse og inkludering.
Vi heier på hverandre i medgang og motgang. Vårt samarbeid med andre grupper, på eller utenfor Haga GK, er aktivt og gjenspeiler de samme verdiene. Vi er tilgjengelige og åpne for felles aktiviteter.

 

VÅR KOMMUNIKASJON

Spond er vår hovedkanal for medlemmer av gruppen. Her har vi informasjon om; Treninger, sosiale aktiviteter, turer, turneringer som er viktige for oss.

Vi deler nyheter om oss på Haga og Haga Ladies sine facebook sider samt Haga sine hjemmesider.
 

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her