LUKK SE SISTE NYHETER

Gjest

Booking & Greenfee priser

Velkommen til Haga Golf!


Nyt dagen med noen hyggelige timer på vårt flotte anlegg. Hos oss er alle våre medlemmer, deres gjester og greenfeespillere varmt velkommen!

Haga Golfklubb har 27 flotte hull. Disse deles opp i 3 sløyfer, Rød, Gul & Blå, og spilles til en hver tid som en 18-hullsbane, åpen for alle, og en 9-hullsbane, kun åpen for klubbens aksjonærer og juniorer. Sløyfene roteres hver måned.

Greenfee priser 2024:

GJEST hverdag før kl. 14:00 kr 675,-
GJEST hverdag etter kl. 14:00 kr 775,-
GJEST helg/helligdag før kl. 14:00 kr 975,-
GJEST helg/helligdag etter kl. 14:00 kr 775,-

GJEST av AKSJONÆR hverdag før kl. 14:00 kr 575,-
GJEST av AKSJONÆR hverdag etter kl. 14:00 kr 675,-
GJEST av AKSJONÆR helg/helligdag før kl. 14:00 kr 775,-
GJEST av AKSJONÆR helg/helligdag etter kl. 14:00 kr 675,-

*Gjest av aksjonær greenfee-HEFTER á 6 billetter kjøpes i GolfMore-App'en.


KVELD (varierer ift. solnedgang, se Golfbox for tider) kr 400,-

JUNIOR (0-19 år) alle dager 50% på gjeldende greenfee.

Husk alltid å registrerer ankomst i Proshopen før du skal spille, og betale greenfee. Spiller du som greenfee-gjest utenom Proshopen sine åpningstider, betaler du greenfee på Vipps (Se skilt ved klubbhus, på informasjontavle og på første tee).
 

Booking av starttid for gjester:

Greenfee gjester: 3 dager før.
For all booking vennligst benytt GolfBox eller ring Proshop på: 67 16 59 00.

Gjester:

Greenfee spiller: En spiller som kan fremvise et gyldig medlemskap i en annen golfklubb. Må betale greenfee. For å være berettiget til å spille en runde på Haga, må spilleren være medlem av en golfklubb med rett til å utstede offisielt handicap.

Aksjonærs gjest: En spiller som er medlem av annen golfklubb, og som spiller sammen med en Haga aksjonær. Aksjonærer kan invitere med seg inntil 3 gjester, forutsatt at alle spiller sammen.

NB! Aksjonærsløyfen er kun for aksjonærer, permanente leietakere og Hagas egne juniorer. Det er ikke tillatt å ta med gjester på aksjonærsløyfen.


Vedlikeholdsuker uke 26 og 39 gjennomfører vi større arbeid på banen som dressing av spilleflater, vertikal-skjæring og lufting av greener. Greenfee vil da reduseres med -50% på ukedagene.


Medlemmer i NSG (Norsk Senior Golf) kan spille Haga på hverdager før kl. 14:00 til rabatt greenfee på kr. 600,-.
Denne rabatten gjelder kun hverdager før kl. 14:00, og ikke i helger eller helligdager. Medlemskap i NSG må fremvises ved registrering i Proshop.
Velkommen til Haga!

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her