LUKK SE SISTE NYHETER

Proshop/Trening

ACE GOLF | GOLFSTORE

Proshop'en på Haga drives av Ace Golf og er en del av GolfStore gruppen. Proshop'en er en av landets største og beste. Vi har et stort utvalg av klær, sko, køller, treningsutstyr og tilbehør.

PROTIMER | UNDERVISNING

Ace Golf driver også instruksjonsvirksomhet for golfere på alle nivåer. Våre dyktige PGA proer er tilgjengelige for privattimer eller gruppeundervisning. Book time på telefon 67 16 59 00, i proshopen eller direkte i Golfbox/ProPlanner.

CUSTOM FITTING

Vi har høy kunnskap om køller og golfutstyr, og hjelper deg gjerne med å finne det utstyret som passer deg best. Hos oss kan du bytte grep på køllene dine eller spesialtilpasse nye køller gjennom custom fitting. 

SVINGSTUDIO

På driving rangen (ToppGolf) har vi et topp moderne svingstudio med TrackMan teknologi og et bredt utvalg av demokøller.

BOOKING

For booking av protimer eller custom fitting, bruk GolfBox/ProPlanner eller kontakt oss på: 67 16 59 00 eller elise@acegolf.no


Velkommen til en god treningsøkt og en hyggelig handel!

Ansatte Ace Golf

Elise Hestø

Daglig leder ACE Golf AS

   907 27 728

Tom Hestø

PGA Head Pro / ACE Golf AS

   901 66 644

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her