LUKK SE SISTE NYHETER

Turneringer

Er du klubbens beste match-spiller? 

HAGA MATCHPLAY

Spilleform:           Matchplay
Pris:                       Kr. 100,-
Påmelding:          GolfBox
Antall:                   Maks 64 deltagere (førstemann til mølla)

Trekningen gjennomføres i Golfbox tirsdag 7. mai.

Datoer for gjennomføring:

Runde 1: Spilles innen 2. juni
Runde 2: Spilles innen 23. juni
Runde 3: Spilles innen 28. juli
Runde 4: Spilles innen 18. august
Runde 5: Spilles innen 15. september
Runde 6 (Finale): Spilles innen 10. oktober

Husk å overholde tidsfristene for hver runde (er oppgitt i spilletablået). Spillerne må selv avtale tid for matchene seg imellom. Trenger dere hjelp med booking er det bare å kontakte: andreas@hagagolf.no

Spilleform
Konkurranseformen er matchspill. Det vil si at vi spiller om hvert hull. Hvis stillingen er uavgjort etter 18 hull spiller man sudden-death med start på hull 1 til man har kåret en vinner. Resultatet føres GolfBox og rapporteres til Andreas (andreas@hagagolf.no). Etter retningslinjene fra NGF spiller vi med full differanse mellom spillernes spillehandicap. Rent praktisk betyr dette at dere spiller med deres mottatte slag etter slope tabellen.

Eksempel: En spiller har 10 mottatte slag, mens motspilleren har 20 mottatte slag, vil differansen være 10 slag. Den spilleren med høyest handicap vil da ha et slag ekstra på de ti vanskeligste hullene på banen i matchen.

Påmelding
Påmelding i GolfBox. Spilletablået blir sendt ut etter påmeldingsfristen. Frist for påmelding er søndag 5. mai klokken 23:59.

Betaling/Deltageravgift
Deltageravgift: kr. 100,-. Betales i Golfbox ved påmelding.

Teesteder
Herrer spiller fra tee 56, damer fra tee 46.

Walk-over
Hvis to spillere ikke får avtalt en spilledag innen fristen så gjør følgende:

  1. Hvis det er en av dere som absolutt ikke kan spille innen fristen, f.eks. pga at man er bortreist eller har lidelser som gjør at man ikke kan spille, er det riktig å gi motparten walk-over.
  2. Hvis ingen av spillerne har mulighet for å stille opp en eneste dag innen fristen, så tar dere loddtrekning om hvem som går videre.
  3. Hvis 2-3 dagers utsettelse av fristen vil føre til at matchen kan gjennomføres så gi beskjed til Golf Manager om dette. Det er tross alt bedre at så mange matcher som mulig blir gjennomført fremfor at vi får en rekke walk-over avgjørelser.
 

NB! I finalen godtas ikke walk-over. Hvis en av de vinnende semifinalistene må trekke seg må den andre vinnende semifinalisten spille finalen mot den spilleren som tapte den andre semifinalen.


Turneringsleder: Andreas Thorp | andreas@hagagolf.no

 

LYKKE TIL!

 

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her