LUKK SE SISTE NYHETER

Senior

Hver torsdag gjennom sesongen arrangeres det seniorturneringer på dagtid (start kl. 09:00). Det vil konkurreres i ulike spilleformer, både individuelt og lagspill. Primært spilles det Stableford-turneringer (Order of Merit), med Shotgun-start, men det forekommer også vanlig løpende start. I tillegg til Stableford, kan det spilles Texas Scramble, Flaggturnering, m.m. Det er normalt også premiering for Closest to pin og Lucky Looser.

Deltagelse koster kr. 100,- som går til premiekassen.

Spilletid hver torsdag formiddag

Turneringer spilles over 18 hull. Oppstart er normalt kl. 09:00, og det avholdes premieutdeling etter endt runde. Påmeldingsfrist er tirsdag kl. 17:00. 

Når utesesongen er over kårer vi også en sammenlagtvinner som får tittelen «Årets utegolfer». I sammendraget er det de åtte beste turneringene for den enkelte som er gjeldende. 

Innendørssesongen

Etter at golfbanen stenges for sesongen, starter innendørssesongen på Toppgolfs simulatorsenter. Det spilles hver torsdag formiddag 09:00-12:00. Etter endt innesesong kårer vi også en sammenlagtvinner som blir «Årets innegolfer».

Seniorgolf på simulator vintersesongen 2023/24
Hagas seniorgruppe inviterer til ny vintersesong med simulatorgolf hos Toppgolf.

Vi starter opp med en prøvespillsrunde som ikke teller med på Order of Merit, torsdag 12. oktober med starttid kl 09:00. Spesialtilbud fra Toppgolf for denne turneringen er kr 100.-.

De ordinære trurneringene starter torsdag 19. oktober med spilletid 09:00-12:00. Påmelding som vanlig i GolfBox. Pris som ifjor: kr 360,- inkl. kaffe og vann. Vaffel til kr 35,- kan bestilles separat. Premiebetaling er kr 50.

Starthandicap for innesesongen vil være 60% av sist gjeldende handicap for utesesongen 2023 og vil bli regulert etter hver turnering.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en ny innesesong på Toppgolf!

Informasjon

Relevant informasjon for Haga seniorer, sendes ut via epost, eller publiseres her på Hagas hjemmesider for seniorgolfere. Referater og bilder fra turneringer o.l, legges også ut på denne siden. Dette må sendes til Haga administrasjon.

Seniorkomiteen kan også legge ut en terminliste for inneværende sesong på denne siden, men det er primært Golfbox som benyttes til dette formålet.

Kontakt

FunksjonNavnTelefon
Leder seniorkomiteenPer Arne Helland911 24 100
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her