LUKK SE SISTE NYHETER

Senior

Hver torsdag gjennom sesongen arrangeres det seniorturneringer på dagtid (start kl. 09:00). Det vil konkurreres i ulike spilleformer, både individuelt og lagspill. Primært spilles det Stableford-turneringer (Order of Merit), med Shotgun-start, men det forekommer også vanlig løpende start. I tillegg til Stableford, kan det spilles Texas Scramble, Flaggturnering, m.m. Det er normalt også premiering for Closest to pin og Lucky Looser.

Deltagelse koster kr. 70,- som går til premiekassen.

Spilletid hver torsdag formiddag

Turneringer spilles over 18 hull. Oppstart er normalt kl. 09:00, og det avholdes premieutdeling etter endt runde. Påmeldingsfrist er onsdag morgen kl. 09:00. 

Når utesesongen er over kårer vi også en sammenlagtvinner som får tittelen «Årets utegolfer». I sammendraget er det de åtte beste turneringene for den enkelte som er gjeldende. 

Innendørssesongen

Etter at golfbanen stenges for sesongen, starter innendørssesongen på Toppgolfs simulatorsenter. Det spilles hver torsdag formiddag 09:00-12:00, primært på den samme golfbane som benyttes i ukens PGA turnering. Etter endt innesesong kårer vi også en sammenlagtvinner som blir «Årets innegolfer».

Kostnad for deltakelse er kr. 335,- som inkluderer kaffe, vann og en vaffel pr person, samt kr. 35,- til premiekassen.

Informasjon

Relevant informasjon for Haga seniorer, sendes ut via epost, eller publiseres her på Hagas hjemmesider for seniorgolfere. Referater og bilder fra turneringer o.l, legges også ut på denne siden. Dette må sendes til Haga administrasjon.

Seniorkomiteen kan også legge ut en terminliste for inneværende sesong på denne siden, men det er primært Golfbox som benyttes til dette formålet.

Kontakt

FunksjonNavnTelefon
Leder seniorkomiteenPer Arne Helland911 24 100
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her