LUKK SE SISTE NYHETER

Damer

For hvem?

Alle klubbens damer som ønsker å delta i ulike turneringsformer som tester konkurransenervene, men som også har et stor sosialt preg, i et hyggelig og inkluderende miljø. Vi spiller faste turneringer hver tirsdag, både på formiddagen og på ettermiddagn. I tillegg arrangeres det turer på vår og høst, samt felles åpnings- og avslutningsmiddager. Alle turneringer og andre arrangementer (som f.eks. turer, middager) er i regi av damekomiteen.

Hva, når og hvordan?

Hver tirsdag gjennom sesongen arrangeres turneringer på dag- og kveldstid. Det konkurreres i ulike spilleformer, både individuelt og lagspill. Her kan det nevnes Stableford-turneringer hvorav de 4 beste teller sammenlagt (Order of Merit) når Årets Haga Dame (formiddag og ettermiddag) skal kåres ved endt sesong. Vi spiller også Texas Scramble, Flaggturnering, Morogolf med kast, Best Ball, “3 køller og putter” og Rosa Ball-turnering m.m. 

Etter hver turnering er det premieutdeling. Da premieres dagens vinner og den med flest antall Birdies. I tillegg har vi innlagte konkurranser som Nærmest Pinnen, Lengste Drive, Nærmest Streken, og disse premieres også. Hver runde trekker vi også en ‘Dagens heldige’ blant damene som ikke har fått premie. Noe for enhver her, altså!

Deltagelse koster 70 kr som går til premiekassen. Vanligvis premieres 1/3 av deltakerne etter hver turnering, så sjansen for å få premie er alltid stor.

Faste turneringer hver tirsdag

Tirsdag formiddag

Turneringer over 18 hull med påfølgende premieutdeling. Påmeldingsfrist er mandag morgen kl. 9:00. Premieutdeling avholdes etter endt spill.

Tirsdag ettermiddag

Turnering over 9 hull (eller 18 hull tidlig på sommeren). Påmeldingsfrist er mandag kl. 10:00. Det avholdes premieutdeling etter endt spill.

Innendørssesongen

Etter at banen stenges for sesongen, begynner innendørssesongen på Toppgolfs simulatorsenter. Det spilles både formiddag og ettermiddag og alle spiller i samme turnering, samme bane med likt oppsett. Det kåres en sammenlagtvinner – Haga InneDame – etter endt vintersesong.

 

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her