LUKK SE SISTE NYHETER

Bedrift

Bedriftsgolf på Haga

Vår ambisjon er å overgå våre gjesters forventninger ved å levere kvalitet på alle nivåer. Vi tilbyr 27 flotte, varierte hull og et fantastisk klubbhus med restaurant og Proshop.

Vårt fokus er på arrangementet, planlegging, gjennomføring og å levere det høyeste servicenivået. Som bedriftskunde hos oss skal du, uansett størrelse på arrangementet, kunne konsentrere deg om de inviterte gjestene. Vi tar oss av alt annet!

Vi skreddersyr dagen din hos oss ut fra ønsker og behov. Vi utarbeider deltagerliste, startliste, mobil scoreregistrering, låner ut skilt til "closest to the pin" og "longest drive", setter opp livescore i Golfbox,  går igjennom scoren etter runden og produserer en resultatliste som du får før premieutdelingen.

Vi sørger rett og slett for at arrangementet blir en positiv og givende opplevelse med mange gode minner.Ved ønske om å arrangere turnering på Haga for din bedrift, ta kontakt med Andreas Thorp, andreas@hagagolf.noVelkommen til Haga Golf!

Bærekraftspartnere

Bedriftspartnere

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her