LUKK SE SISTE NYHETER

Bærekraft

Med nesten 2 millioner medlemskap og over 9000 idrettslag over hele landet, er idretten en fantastisk drivkraft. Den er overalt i hele landet, alle generasjoner er med, og idretten engasjerer langt utover de som er aktive.

Nettopp derfor har også idretten en viktig rolle å spille i den globale dugnaden for å nå bærekraftsmålene. Vi kan utnytte ressursene enda smartere, vi kan engasjere enda flere, og sammen bidrar vi til en sunn og frisk befolkning.

Haga Golfklubb har i sin virksomhetsplan bestemt at klubben skal ta sin del av ansvaret og jobbe målrettet mot å bidra til at Norge når sine bærekraftsmål.

Klubben skal i løpet av våren 2023 gjennomføre en ryddeaksjon i samarbeid med Hold Norge Rent og Ragn Sells.

Ragn Sells er ny leverandør av avfallstjenester og samarbeidspartner, og sammen uttarbeider Ragn Sells og Haga Golfklubb en plan for avfallssortering på hele anlegget.

I 2023 tar vi bort samtlige søppelbøtter fra banene, og erstatter disse med sorteringsstasjoner ved klubbhuset levert av Ragn Sells. Vi setter stor pris på at våre medlemmer, partnere og gjester sorterer avfallet riktig og ikke kaster noe avfall i den vakre naturen på og rundt anelgget vår.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her