LUKK SE SISTE NYHETER

Medlem

Medlemsfordeler til medlemmer i Haga Golfklubb:

RYGG & REHAB (Fornebu)
Haga Golf aksjonærer får 100 kr. rabatt på behandling hos Rygg & Rehab avdeling Fornebu. Oppgi ditt medlemsnummer/medlemskap ved bestilling av time.
 


Fra Norges Golfforbund sine samabrbeidspartnere:

HERTZ
Som medlem av en golfklubb tilsluttet Norges Golfforbund får du rabatt på de beste veiledende priser over hele verden hos Hertz bilutleie.

SAS
For alle som er medlem av en golfklubb tilknyttet Norges Golfforbund tilbyr SAS spesialpriser når dere skal ut og reise.

NORWEGIAN
Få 30-40% rabatt på FLEX-billetter!

TRYG
Norges Golfforbund og Tryg Forsikring har inngått en femårig samarbeidsavtale som innebærer forsikringer med rabatt til medlemmene og pengestøtte til golfklubbene.

VERISURE
Norges Golfforbund og Verisure har inngått et samarbeid som gir både deg som medlem og golfklubben gode fordeler. I tillegg til at du som medlem får et unikt tilbud på boligalarm til ditt hjem eller hytte, støtter Verisure klubben med kr. 2 000 for hvert salg gjort til sine medlemmer.

STRAWBERRY
Som medlem i en norsk golfklubb får du inntil 20% rabatt på overnatting på våre hoteller i Norden.

LEADING EDGE
Som medlem i en golfklubb tilsluttet Norges Golfforbund får du gode tilbud på Leading Edge sine aktiviteter, som f.eks. ledelsesutvikling og mentaltrening.Ved spørsmål, vennligst kontakt Sportssjef, Andreas Thorp

Sportssjef

Andreas Thorp (i pappapermisjon)

Sportssjef

   951 20 181

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her