LUKK SE SISTE NYHETER

Nyheter

Klubbmesterskapet 2023

Av: Admin  |  Publisert: 28. august 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Lørdag 19. august arrangerte klubben årets klubbmesterskap. Gratulerer til alle nye klubbmestere!

Lørdag 19. august arrangerte klubben årets klubbmesterskap. Normalt arrangeres klubbmesterskapet over 2 dager, men med meldinger om 35-45mm nedbør natt til søndag besluttet banesjefen og turneringskomiteen å avlyse søndagen runde og kåre klubbmestere etter en runde på lørdag.

Lørdagen startet med lettere opphold og korte perioder med sol. Utover dagen ble skylaget noe tettere og tilslutt ganske vått for de aller siste flightene i turneringen som var inne rundt kl 20.00. Klubbmesterskapet ble avsluttet i kafeen med premieutdeling for junior- og herreklassen. Utrolig hyggelig at så mange ble igjen helt til slutt.    

Vi gratulerer alle nye klubbmestere!

Klikk her for å se resultatene fra årets klubbmesterskap. 

Tusen takk til turneringskomiteen for et godt gjennomført klubbmesterskap, og banemannskapet for alt arbeid med banen under relativt varierende forhold opp til helgens arrangement. Takk til restauranten og administrasjonen for en flott dag på Haga. 

Mvh
Alle på Haga Golfklubb
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her