LUKK SE SISTE NYHETER

Nyheter

Vellykket turneringsnyhet

Av: Susan Brown  |  Publisert: 7. august 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

2-manns Scramble-turnering arrangert for første gang.

Årets nykommer på turneringskalenderen, 2-manns Scramble som ble arrangert søndag 6. august, er definitivt kommet for å bli. I denne turneringen meldte man seg på med valgfri partner,  som viste seg å være veldig populært.

Hele 32 lag stilte til start fra kl. 13:00 og fikk spilt 18 hull uten antydning til regn eller vind, som i seg selv er ganske utrolig, tatt i betraktning de ustabile værforholdene vi har hatt i sommer.

Svært gode scorer og Tom og Elise Hestø spilte aller best og endte på -12. På samme score, men med høyere spille-handicap, kom Fredrik Hestø og Magnus Utengen Doksrød. Tredjeplassen tok Unni og Terje Gausel med -10.

For øvrige resultater, se Golfbox.

Lengste drive på Gul 5 hadde Vibeke Sundene og Fredrik Juul Solberg. Nærmest flagget på Blå 2 var Terje Gausel med 3,6 m og på Blå 7 var Lars Bertil Johansen nærmest med 3,6 m.

Til tross for at starttidene gikk fra kl. 13:00 helt frem til kl. 15:30, satt de aller fleste igjen til premieutdelingen. 

Gratulerer til vinnerne!
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her