LUKK SE SISTE NYHETER

Reisebrev fra Benjamin Killingstad

Av: Julie Boysen Hillestad  |  Publisert: 25. juni 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Forrige uke spilte Benjamin i en av verdens største amatørturneringer.

Benjamin skriver:

Jeg har vært på tur til Irland og Ballyliffin Golfklubb. Der ble det avholdt The Amateur som er en av verdens største amatør turneringer, hvor flere av de beste amatørene fra verden rundt spiller. Det ble spilt på to forskjellige baner hvor vi spilte en runde på hver bane, før det deretter ble matchplay for top 64 etter to runder med slagspill. Det var to svært fine links baner som ga utfordringer både fra tee og inn til green. Det var mye vind og harde greener som gjorde det utfordrende hvis man ikke var helt på.

Vi fløy fra Dublin og kjørte deretter 3 timer nordover i Irland gjennom Nord-Irland før vi kom frem til område banen lå i. Vi spilte deretter inspillsrunder på hver av de to banene lørdag og søndag før det begynte på mandagen.

På mandag leverte jeg en solid runde på +1 og lå akkurat innenfor cutten. Etter vanskelige forhold, mye nerver og dårlig spill ble det dessverre en svak runde på tirsdagen som førte til tidlig hjemreise.

Jeg tar med meg en svært kul turnering og opplevelse og fine erfaringer mot videre trening og arbeid her hjemme. Det har vært motiverende å være ute å spille mot noen av de beste amatørene i verden og se at det er mulig å matche de på en god dag. Forhåpentligvis klarer jeg også å kvalifisere meg til å spille denne og andre amatør turneringer videre fremover.

Vi ønsker Benjamin og resten av juniorene på Haga masse lykke til med sesongen. Vi er stolte av dere!