LUKK SE SISTE NYHETER

Nyheter

Informasjon rundt bane og baneåpning

Av: Admin  |  Publisert: 12. mai 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Det er meldt fantastisk vær til helgen, så istedenfor å gå ut med en mulig dato for åpning i dag ønsker vi å se hva som skjer med vekst på spilleflatene i helgen, og heller komme med en åpningsdato på mandag.

Fredag 12/5 har James og Andreas gjennomført en befaring på alle hull og treningsgreener. Vi har endelig fått varmegrader på dagen, og ikke minst på natten.

De greenene med størst skader har gått igjennom et eget program og vi er glade for å kunne informere at det har gått bra. Gul 4, Rød 7 og Rød 8 ligger fremdeles litt bak de andre, men ser mye bedre ut. Greenene som hadde mindre skader, har også fått ekstra hjelp og dette har gitt gode resultater. Teesteder og fairway har fremdeles litt igjen, men med god varme de siste dagene så ser vi at det begynner å skje mye.


Det er meldt fantastisk vær til helgen, så istedenfor å gå ut med en mulig dato for åpning i dag ønsker vi å se hva som skjer med vekst på spilleflatene i helgen, og heller komme med en åpningsdato på mandag. Vi har banemannskap på plass hele helgen som overvåker og rapporterer status. James og Andreas gjennomfører en ny befaring mandag morgen før en endelig dato for åpning bestemmes.


Vi vil også benytte anledningen til å takke James, Gavin og hele teamet for den enorme innsatsen de har lagt ned de siste månedene. Vi er utrolig stolte av å ha et team med så god kompetanse og erfaring.

Baneåpning:
Dato for åpning blir bestemt mandag 15. mai
Store puttinggreen:
Åpner tirsdag 16. mai
Nærspillsgreen med bunker:
Åpner tirsdag 16. mai
Lille puttinggreen (ved siden av nærspillsgreen):
Stengt inntil videre
Åpningsturneringen avlyses:
Grunnet noe usikkerhet rundt når vi åpner banen har vi bestemt å avlyse årets åpningsturnering. Vi ønsker ikke å binde medlemmer til en turnering om vi ikke er 100% sikre på at blir gjennomført. En separat e-post blir sendt til alle påmeldte, og deltageravgiften vil bli refundert fortløpende.


Ønsker alle en god helg og så gleder vi oss veldig til baneåpning og en ny sesong på Haga!

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her