Dagens Status - Haga Golf

18 hull: Gul-Rød

Åpen

Aksjonærsløyfen
(9 hull): Blå

Åpen

Golfbil:

ikke tillatt

Ballplassering:

Nei

Driving range:

Fjogstad treningsområde:

se www.toppgolf.no

Åpen

Kafe:

Proshop:

09 - 21 alle dager

08 - 20 (08 - 18 fredag, lørdag og søndag)

BEKKESTUA VÆR

 Haga Golf
Griniveien 315
1356 Bekkestua

Proshop

67165900 - tast 1
Proshop: 08.00-18.00

Kafe

968 628 40 (direkte)
Kafe: fra 11.00-19.00

Daglig leder

67165900 - tast 4
Daglig leder : 09.00 - 15.00

Haga DAMER

Haga Damer

For hvem?

Alle klubbens damer som ønsker å spille turneringer på et sosialt nivå og være en del av et hyggelig og inkluderende fellesskap. Vi spiller faste turneringer hver tirsdag. I tillegg arrangeres det turer på vår og høst, samt felles åpnings- og avslutningsmiddager. Alle turneringer og andre arrangementer (som f.eks. turer, middager) er i regi av damekomiteen.

Hva, når og hvordan?

Hver tirsdag gjennom sesongen arrangeres turneringer på dag- og kveldstid. Det konkurreres i ulike spilleformer, både individuelt og lagspill. Her kan det nevnes Stableford-turneringer hvorav de 4 beste teller sammenlagt (Order of Merit) når Årets Haga Lady (formiddag og ettermiddag) skal kåres ved endt sesong. Vi spiller også Texas Scramble, Flaggturnering, Morogolf med kast, Best Ball, “3 køller og putter” og Rosa Ball-turnering m.m. 

Etter hver turnering er det premieutdeling. Da premieres dagens vinner og den med flest antall Birdies. I tillegg har vi innlagte konkurranser som Nærmest Pinnen, Lengste Drive, Nærmest Streken, og disse premieres også. Hver runde trekker vi også en ‘Dagens heldige’ blant damene som ikke har fått premie. Noe for enhver her, altså!

Deltagelse koster 70 kr som går til premiekassen. Vanligvis premieres 1/3 av deltakerne etter hver turnering, så sjansen for å få premie er alltid stor.

Faste turneringer hver tirsdag

Tirsdag formiddag

Turneringer over 18 hull med påfølgende premieutdeling. Påmeldingsfrist er mandag morgen kl. 9:00. Premieutdeling avholdes etter endt spill.

Tirsdag ettermiddag

Turnering over 9 hull (eller 18 hull tidlig på sommeren). Påmeldingsfrist er mandag kl. 10:00. Det avholdes premieutdeling etter endt spill.

Innendørssesongen

Etter at banen stenges for sesongen, begynner innendørssesongen på Toppgolfs hyggelige simulatorsenter. Det spilles både formiddag og ettermiddag og alle spiller i samme turnering, samme bane med likt oppsett. Det kåres en sammenlagtvinner – Haga Innelady – etter endt vintersesong.

Denne sesongen er komiteen vært så heldig å blitt sponset av Koment Explorer v/Inger Thorp, som betyr at vinneren av innegolfen 2020/2021 mottar et gavekort på en tur til Quinta da Marinha for 2 personer.

Informasjon

Relevant informasjon for Hagas damer, sendes ut via epost fra Hagas administrasjon, på Facebooks Haga Ladies-sider og her på Hagas hjemmesider. Referater og bilder fra turneringer og turer vil bli lagt ut på de to sistnevnte stedene. Komiteen vil også legge ut en terminliste for inneværende sesong her på hjemmesidene. 

Viktig å huske på at det alltid er det som står i turneringskalenderen i Golfbox som gjelder, da endringer i det oppsatte programmet kan forekomme grunnet spesielle omstendigheter.

VELKOMMEN!

IMG_0844 (2)

Haga damer (ettermiddag) 13. juli

Haga damer ettermiddag 13. juli Ikke alle har tatt «reise-bort-ferie» …

Les mer →
morogolf_1

Haga damer (ettermiddag) 6. juli

HAGA damer kveld 6. juli – morogolf med 1 gratis …

Les mer →
IMG_1359

Haga damer (formiddag) 6. juli

HAGA LADY DAG 6. JULI 2021 – SF MOROGOLF MED …

Les mer →
1_vinnertrio_29jun

Haga damer (ettermiddag) 29. juni

HAGA damer kveld 29. juni Solen strålte, 23 spilleklare damer …

Les mer →
IMG_1283

Nabogolf (Haga damer) 29. juni

HAGA LADIES – NABOGOLF 29. JUNI 2021 Denne tirsdagen var …

Les mer →
IMG_9603

Haga Damer (etttermiddag) 22. juni

Referat Haga damer KVELD 22. juni 26 Haga-damers kraft og …

Les mer →
Scroll to Top