LUKK SE SISTE NYHETER

Bærekraft

Ragn-Sells og Haga Golfklubb har inngått en samarbiedsavtale fra 2023 sesongen. Ragn Sells skal levere alt av avfallstjenster og hjelpe oss med kunnskap på miljø og bærekraft. 

Samarbeidet har som mål å øke kunnskapen og forsterke tiltak innen miljø og bærekraft på Haga Golf og i Golf-Norge. Hovedmålet med samarbeidet er å gjøre Haga Golf til den ledende golfklubben innen miljø og bærekraft.

Til 2023 sesongen bytter vi ut alle søppelbøtter på banen med kildesorteringsstasjoner som er bygd på en lokal yrkesskole og Ragn Sells leverer informasjonsmateriale og beholdere. Disse stasjonene vil bli plassert ved lille puttinggreen før utslag på Blå 1/ Gul 1, ved skur på Blå 5, ved drikkestasjon på Rød 3/Rød 6 og mellom green på Gul 5 / utslaget på Gul 6. Det vil også bli plassert kildesorteringsstasjoner ved klubbhuset.

Vi setter stor pris på at våre medlemmer, partnere og gjester sorterer avfallet riktig og ikke kaster noe avfall i den vakre naturen på og rundt anelgget vår.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her