LUKK SE SISTE NYHETER

Proshop/Trening

Informasjon - VTG - veien til golf

Startdato:lørdag 27. april 2024 - kl. 1000
Sted:Haga Golfklubb
Start påmelding:18. mars 2024
Slutt påmelding:fredag 26. april 2024 kl. 12:00
Antall plasser:10
Ledige plasser:0

Beskrivelse

Nybegynnerkurs - VTG

Veien til Golf ( VTG ) er Norges Golfforbunds nybegynneropplæring i golf.
Kurset er obligatorisk for alle som ønsker å spille på bane, men i motsetning til tidligere års Grønt kort-kurs, er det ingen praktisk eller teoretisk eksamen.

Kurset gir praktisk innføring i hva spillet handler om og omfatter grunnleggende teknikk, regler, sikkerhet og opptreden på banen.
Kurset vil totalt ha 9 timer med praktisk opplæring/trening, den teoretiske delen av kurset dekkes av en e-læring som du får tilsendt i forkant av kurset. Denne e-læringen er du pliktig til å gjennomgå, men det vil ikke bli avholdt noe form for eksamen. E-læringen gjennomføres før kursstart, noe som vil gjøre at du er vesentlig bedre forberedt og det vil være enklere å følge opplæringen.

Målet med nybegynnerkurset Veien til Golf (VTG) er at du skal bli kjent med golf og finne deg til rette i miljøet. Kurset gir praktisk innføring i hva spillet handler om og omfatter grunnleggende teknikk, regler, sikkerhet og opptreden på banen. Gjennom spill på banen får du oppleve golfen i sitt rette element. Etter kurset kan du melde deg inn i en golfklubb og spille så mye du vil. 

Dersom du ikke har eget utstyr kan dette lånes.
Bekreftelse på gjennomført kurs utstedes.

Kursdager og tider:
Lørdag 27. april kl 10.00-14.30
Søndag 28. april kl 10.00-14.30

Oppmøte i klubbhuset til Haga Golf, Griniveien 315 - Velkommen på kurs!

Pris: 1995,- pr. person
Er det mindre enn 7 påmeldt kan kurset blir kansellert.
Kontakt på elise@acegolf.no

Påmelding er bindende.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her