Dagens Status - Haga Golf

9 hull Rød

STENGT for sesongen

Aksjonær sløyfe

STENGT for sesongen

Golfbil

Ballplassering

Driving range:

se www.toppgolf.no

Kafe:

Proshop:

11 - 19 (tirsdag - søndag)

10 - 16 (mand-fred)

BEKKESTUA VÆR

 Haga Golf
Griniveien 315
1356 Bekkestua

Administrasjon

67 16 59 00 - tast 2
Administrasjon : 09.00 - 16.00

Proshop

67165900 - tast 1
Proshop: 08.00-18.00

Kafe

968 628 40
Kafe: 08.00-21.00

Viktig informasjon

Haga Golf iverksetter omfattende tiltak som følge av smittefaren fra koronaviruset.

Haga Golf iverksetter omfattende tiltak som følge av smittefaren fra koronaviruset.

Vi er nå inne i en fase hvor det foreligger omfattende spredning av koronaviruset i samfunnet.

Norske helsemyndigheter har innført meget strenge restriksjoner mht. arrangementer, idrettsaktiviteter, reiser, karantene etter reiser, mv. for å begrense den epidemien som har oppstått.

Haga Golf vil til enhver tid rette seg etter de bestemmelser og restriksjoner som helsemyndighetene kommer med. Du kan finne mer informasjon om dette på Folkehelseinstituttets hjemmeside.

Styrene i Haga Golf har allerede tatt beslutningen om å utsette Årsmøtet i Haga Golfklubb og Generalforsamlingen i Haga Golf AS, opprinnelig berammet til 18. mars, inntil videre. Norges Idrettsforbund har gitt en foreløpig ny frist for avholdelse av årsmøter til 15. juni. Frist for avholdelse av generalforsamlinger i aksjeselskap er 30. juni.

Styrene har videre tatt beslutningen om å avlyse eller usette inntil videre alt annet av klubbkvelder, kurs og idrettsaktiviteter. Det siste omfatter medlemstreninger, juniortrening og simulatorgolf i regi av Haga Golfklubbs komiteer.

Vår proshop i regi av ACE Golf avlyser annonsert kundekveld tirsdag 17. mars.
Vitamat som driver restauranten og selskapslokalene vil i tiden framover holde stengt og permittere flere av sine ansatte.

Vi i administrasjonen i tillegg til enkelte av våre banearbeidere vil måtte respektere karantenebestemmelsene. Noen av oss kan heldigvis jobbe fra hjemmekontor. Undertegnede vil være i hjemmekarantene fram til onsdag 18. mars.

Dersom du har behov for å komme i kontakt med noen av oss i administrasjonen ønsker vi både av smittevernshensyn (og fordi kontoret kan være stengt) at du kontakter oss på e-post eller telefon.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Innesesongen 2020/2021

Kjære Haga seniorgolfer! På vegne av Hagas seniorer har seniorkomiteen inngått avtale med Toppgolf for kommende innesesong 2020/2021. Nedenfor finner du hovedpunktene i denne, samt regler for handicap og Order Of Merit for innesesongen. PRIS: kr 335,- pr. person pr. gang. Inkludert i prisen er kaffe og isvann under spill, samt kaffe og 1 vaffel pr. person

Les mer »

Siste uteturnering | Sesongen 2020

Da er utesesongen for seniorgolf 2020 definitivt avsluttet, siste turneringsdag ble gjennomført den 15. oktober med 54 deltakere, hvilket må sies å være bra sett i forhold til årstiden.  Banen var fremragende. Vi vil takke for en flott golfsesong, og ønsker alle velkommen til neste års seniorgolf. For øvrig starter innegolfen på Toppgolf den 22.

Les mer »

Seniorturnering 8. oktober

Resultat seniorturnering 8. oktober 2020 Det begynner definitivt å nærme seg avslutning på årets golfsesong etter en strålende sesong. For øvrig var det en meget jevnt resultat, spesielt i klasse 1. Premiering: Klasse Plassering Navn Score 1 1 Somchit Kanokhong 38   2 Kjell Yssenmoen 38   3 Per Anton Jenssen 38   4 Helge

Les mer »
Scroll to Top