Dagens Status - Haga Golf

18 hull Gul - Rød

ÅPEN

Aksjonær sløyfe - Blå

ÅPEN

Golfbil

Tillat

Ballplassering

En køllelengde på kortklippet område

Driving range:

se www.toppgolf.no

Kafe:

08 - 21 (Alle dager)

BEKKESTUA VÆR

Dagens Aktiviteter

 Haga Golf
Griniveien 315
1356 Bekkestua

Administrasjon

67 16 59 00 - tast 2
Administrasjon : 09.00 - 16.00

Proshop

67165900 - tast 1
Proshop: 08.00-18.00

Kafe

968 628 40
Kafe: 08.00-21.00

Viktig informasjon

Haga Golf iverksetter omfattende tiltak som følge av smittefaren fra koronaviruset.

Haga Golf iverksetter omfattende tiltak som følge av smittefaren fra koronaviruset.

Vi er nå inne i en fase hvor det foreligger omfattende spredning av koronaviruset i samfunnet.

Norske helsemyndigheter har innført meget strenge restriksjoner mht. arrangementer, idrettsaktiviteter, reiser, karantene etter reiser, mv. for å begrense den epidemien som har oppstått.

Haga Golf vil til enhver tid rette seg etter de bestemmelser og restriksjoner som helsemyndighetene kommer med. Du kan finne mer informasjon om dette på Folkehelseinstituttets hjemmeside.

Styrene i Haga Golf har allerede tatt beslutningen om å utsette Årsmøtet i Haga Golfklubb og Generalforsamlingen i Haga Golf AS, opprinnelig berammet til 18. mars, inntil videre. Norges Idrettsforbund har gitt en foreløpig ny frist for avholdelse av årsmøter til 15. juni. Frist for avholdelse av generalforsamlinger i aksjeselskap er 30. juni.

Styrene har videre tatt beslutningen om å avlyse eller usette inntil videre alt annet av klubbkvelder, kurs og idrettsaktiviteter. Det siste omfatter medlemstreninger, juniortrening og simulatorgolf i regi av Haga Golfklubbs komiteer.

Vår proshop i regi av ACE Golf avlyser annonsert kundekveld tirsdag 17. mars.
Vitamat som driver restauranten og selskapslokalene vil i tiden framover holde stengt og permittere flere av sine ansatte.

Vi i administrasjonen i tillegg til enkelte av våre banearbeidere vil måtte respektere karantenebestemmelsene. Noen av oss kan heldigvis jobbe fra hjemmekontor. Undertegnede vil være i hjemmekarantene fram til onsdag 18. mars.

Dersom du har behov for å komme i kontakt med noen av oss i administrasjonen ønsker vi både av smittevernshensyn (og fordi kontoret kan være stengt) at du kontakter oss på e-post eller telefon.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Tom med Hole in One!

I regnværet torsdag formiddag klinket vår Head Pro til med en Hole In One på hull 2 (blå sløyfe)! Det spektakulære slaget fant sted imens Tom avholdt en protime på banen. En klarere oppvisning i hvor enkelt golf er kan vanskelig gjøres. Vi gratulerer Tom så mye! SKÅL!

Les mer »

Haga Matchplay 2020

Husk å melde deg på til årets matchplay turnering: Haga Matchplay 2020. Påmeldingsfristen er 11. juni. Her er link til påmelding i Golfbox: Påmelding   

Les mer »

Banebestilling

Til alle medlemmer og gjester av Haga Golfklubb, Vi har i hele mai opplevd en enorm interesse for å spille golf på Haga. Mange har erfart at det ikke har vært lett å finne ledige starttider i Golfbox. Styret har derfor besluttet å gjøre noen endringer i bookingreglene som forventes å lette noe på trykket.

Les mer »
Scroll to Top