Dagens Status - Haga Golf

18 hull: Blå -Rød

Åpen

Aksjonærsløyfen
(9 hull): Gul

Åpen

Golfbil:

tillatt

Ballplassering:

en kØllelengde på kortklippet område

Driving range:

Fjogstad treningsområde:

se www.toppgolf.no

Åpen

Kafe:

Proshop:

09 - 21 alle dager

08 - 20 (08 - 18 fredag, lørdag og søndag)

BEKKESTUA VÆR

 Haga Golf
Griniveien 315
1356 Bekkestua

Proshop

67165900 - tast 1
Proshop: 08.00-18.00

Kafe

968 628 40 (direkte)
Kafe: fra 11.00-19.00

Daglig leder

67165900 - tast 4
Daglig leder : 09.00 - 15.00

Kjære seniorgolfere i Haga golfklubb,

Bekkestua 9. april 2021

Velkommen til ny sesong til alle seniorgolfere både nye og tidligere deltakere!

Det begynner å nærme seg oppstarten for seniorturneringene i 2021, Haga golfklubb. Vi har satt opp den første turneringen den 20. mai. Det er per tiden noe usikkert om denne turneringen kan gjennomføres grunnet Corona pandemien.

Haga golfklubb har gjennom dialog med Norges Golfforbund (NGF) avklart at det ikke kan avholdes noen former for turneringer før det blir tillatt med arrangementer i kommunen, og NGF gir klarsignal på at turneringer kan avholdes.

  • Dette gjelder da klubbturneringer, dameturneringene, seniorturneringene, Netto’n, Medal, Matchplay og Juniorenes åpningsturnering.

Det er jo bare å håpe på en snarlig avklaring – og at smittebølgen avtar noe slik at vi kan starte opp våre tradisjonelle seniorturneringer.

For øvrig er påmeldingen til alle turneringene hver torsdag frem til den 14. oktober innlagt i Golfbox. Nytt av året er at vi den første torsdagen i måneden gjennomfører Fourball/Bestball – lagsammensetningen gjøres av turneringsledelsen for den aktuelle dato.

Tidsfrist for påmeldinger til turneringene er fastsatt til tirsdager kl. 17:00. Det er viktig at dere respekterer tidsfristene, dette grunnet at vi innen onsdag morgen kl. 08:00 skal frigi eventuelle ledige/blokkerte starttider. I tillegg til at det krever en del unødig ekstraarbeid for oss i turneringsledelsen. Pass også på å melde deg av i Golfbox før ovennevnte tidsfrist hvis du finner ut at du ikke kan delta. Vi vil som i forrige sesong benytte oss av mobiltelefon for inntasting av score.

Som vi gjennomførte i sesongen 2020 er det de 8 beste stableford-rundene som er tellende i sammendraget for sesongen. Den med høyest score på de 8 tellende rundene blir kåret til årets seniorgolfer!

Vi kommer i denne sesongen i større grad til å benytte oss av seniorsiden på www.hagagolf.no for informasjon til dere, så det er greit å vite hvor denne siden er.

  1. www.hagagolf.no
  2. Klikk på fanen som heter Medlem og trykk på bildet hvor det står Haga Senior

Premiering: Første del av sesongen benytter vi oss av samme premieringsmetode som i sesongen 2020. Premiene (gavekort) hentes i Pro Shop. Turneringsledelsen oversender resultatene til Pro Shop, slik at de premierte kan hente gavekortet der. Alle premierte vil bli informert av turneringsleder om premiesum og plassering.

Dette var en kort informasjon om status per i dag. Hvis det skulle være noen spørsmål eller andre praktiske elementer, ta gjerne kontakt!

Gleder meg til å komme i gang og se dere igjen, så håper vi alle at turneringer kan starte så raskt som mulig.

Golfhilsen fra  Kjell Yssenmoen
Leder Haga seniorgolf
Tlf 918 61 183

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Best i vest

Etter to intense dager med masse god golf trakk Haga Golfklubb til sist det lengste strået og vant historiens første Anker Cup med 13-11 over

Les mer »
Scroll to Top