Velkommen til ny seniorgolfsesong!

Hei på dere seniorgolfere,

Velkommen til en ny sesong til dere seniorgolfere i Haga golfklubb! Tror aldri jeg har gledet meg så mye til en ny golfsesong som i år. Antar at det er flere av dere i samme bås!

Når det gjelder åpning av banen er det vanskelig å spå dette, men vi tar sikte på at den første seniorturneringen gjennomføres i midten av mai. Dette vil vi komme tilbake til når vi vet eksakt tid. Følg med på Golfbox og Haga Senior på www.hagagolf.no. For øvrig blir seniorturneringene som tidligere år avviklet på torsdager. Vi har avsatt starttider i perioden 08:40-12:30 disse dagene. I første del av sesongen, vil vi benytte løpende start, dette grunnet Koronasituasjonen som vi er inne i. Mulig at vi justerer og benytter «Shotgun» etter hvert, men dette må vi se an ift situasjonen.

Som i sesongen 2020, vil vi dele inn i 2 klasser:

Klasse 1: Hcp. +5-19.9

Klasse 2: Hcp fra 20.0 og oppover

Seniorturneringer torsdager

Opplegget for våre torsdagsturneringer har tatt utgangspunkt i forrige års turneringer, men det blir foretatt noen justeringer på enkelte områder

Logg deg på Golfbox og meld deg på turneringen på samme måte som tidligere.

Tidsfrist for påmeldinger til turneringene er fastsatt til tirsdager kl. 17:00. Det er viktig at dere respekterer tidsfristene, dette grunnet at vi innen onsdag morgen kl. 08:00 skal frigi eventuelle ledige starttider. I tillegg til at det krever en del unødig ekstraarbeid. Pass også på å melde deg av i Golfbox før ovennevnte tidsfrist hvis du finner ut at du ikke kan delta.

Vi vil som i forrige sesong benytte oss av mobiltelefon for inntasting av score.

Som vi gjennomførte i sesongen 2020 er det de 8 beste stableford-rundene som er tellende i sammendraget for sesongen. Den med høyest score på de 8 tellende rundene blir kåret til årets senior utegolfer!

Ellers blir det litt forskjellige spilleformer denne sesongen, dette for å variere noe, slik at vi ikke bare spiller stableford fra tee 50. Vi kommer til å spille Scramble og Bestball i tillegg til vanlig stableford. Dette vil vi komme tilbake til etter hvert. Turneringsoppsettet vil bli lagt inn i Golfbox, og på seniorsiden på www.hagagolf.no. Det vil bli åpnet for påmeldinger for denne sesongen fra ca 20. april.

 

Generelt

Det er besluttet av klubben at aksjonærsløyfen denne sesongen vil ha 4 timers forhåndsbestilling, ikke 1 time som tidligere.

Vi kommer i denne sesongen i større grad til å benytte oss av seniorsiden på www.hagagolf.no for informasjon, så det er greit for dere å vite hvor denne siden er.

  1. www.hagagolf.no
  2. Klikk på fanen som heter Medlem og trykk på bildet hvor det står Haga Senior
  3. ­­Eventuelt kan du klikke HER for å komme direkte til Seniorsiden

 

Dette var kun en kort info fra seniorkomiteen, ytterligere informasjon kommer etter hvert når vi vet mer om åpning og andre viktige ting!

Hvis det skulle være noen spørsmål, ta gjerne kontakt.

Gleder oss til å se dere igjen på golfbanen.

 

Med hilsen

Kjell Yssenmoen

Leder Haga seniorgolf

 

Scroll to Top