Velkommen til ny sesong!

Kjære seniorgolfere i Haga golfklubb,

Velkommen til ny sesong til alle seniorgolfere både nye og tidligere deltakere! For å være kvalifisert til å være en «seniorgolfer», må man fylle 50 år inneværende år, eller være eldre.

Som dere ser av bildene blir det grønnere for hver dag som går, og utemøblene er også plassert på terrassen utenfor kafeen – klare for bruk!

Det begynner med stormskritt å nærme seg oppstarten for seniorturneringene i klubben. Vi har satt opp den første seniorturneringen den 12. mai, med oppstart kl. 09:00. Normalt spiller vi med Shotgun start.

Påmelding til alle turneringene frem til og med juni, er lagt inn i Golfbox, så det er bare å melde seg på. Vi vil som i sesongen 2021, den første torsdagen i måneden gjennomføre annen form for spill enn Stableford, være seg Scramble, tre køller & putter osv.

Det er foretatt noen små justeringer siden forrige sesong, deltakeravgiften er i år fastsatt til kr. 100, og vi har besluttet å spille i kun en klasse uavhengig av handicap.

Tidsfrist for påmeldinger til turneringene, er fastsatt til tirsdager kl. 17:00. Det er viktig at dere respekterer tidsfristene, dette da vi innen onsdag morgen kl. 10:00 skal frigi eventuelle ledige/blokkerte starttider. I tillegg skaper etteranmeldinger en del unødig ekstraarbeid for oss i turneringsledelsen. Pass også på å melde deg av i Golfbox, før den ovennevnte tidsfristen hvis du finner ut at du ikke kan delta. Vi vil som i forrige sesong benytte oss av mobiltelefon for inntasting av score.

Som vi gjennomførte i sesongen 2021 er det de 8 beste Stableford-rundene som er tellende i sammendraget for sesongen. Den med høyest score på de 8 tellende rundene blir kåret til årets seniorgolfer!

Vi kommer i denne sesongen i større grad til å benytte oss av seniorsiden på www.hagagolf.no for informasjon til dere, så det er greit å vite hvor denne siden er.lene

Scroll to Top