Tee for Two-turnering, søndag 6. juni

Tee for Two-turnering søndag 6. juni 2021!

Hele 68 spillere fordelt på 34 lag stilte til start i denne klubbturneringen som er helt ny på turneringsprogrammet. All ære til leder av turneringskomiteen, Elin Roen som kom på denne partner-varianten av Greensome med utslag for damene fra tee 56 og herrene fra 46. Enkelte var nok overbevist om at teested 56 for damene, var en skrivefeil, men vi har likevel inntrykk av at formatet var vellykket, og ga både damene og herrene en ny opplevelse av å spille banen fra et annet utslagssted enn normalt

Vi håper at det var god takhøyde blant partnerne (og spillepartnerne) når utslagene endte i Out of bounds, den lille meters-putten ikke gikk i, eller det ble hullet ut på 2 eller 11 slag. Det ble hullet ut med alt fra 2 under par til 5 over par, så det var nok noen partnerskap som følte på stemningen både når det gikk fryktelig bra og når det buttet godt imot.

Veldig hyggelig at såpass mange var interessert i å spille en turnering med litt annerledes spilleformat, og ekstra hyggelig at både styreleder i klubben og i AS’et var med på turneringen.

Turneringskomiteen har forberedt premiering til de 7 beste lagene, og disse har fått beskjed om at premiene kan hentes i klubbhuset.

Gratulere til alle deltagerne!

1. plass Eirik Gulbrandsen / Susan Brown
2. plass Andreas Horstad / Tanya Sturk
3. plass Tor Hergot Andersen / Siri Merete Andersen
4. plass Olaf Loly / Kristin Teigen
5. plass Martin Grimsgaard / Gunilla F. Grimsgaard
6. plass David Lewis / Tove Lysne
7. plass Egil Mjanger / Tåve Heggom

Komplett resultatliste finner du HER.

Vel møtt til neste klubbturnering som er Haga Open, neste søndag 13. juni.

Scroll to Top