Da var årets golfsesong over på Haga. Rød sløyfe hadde siste spilledag søndag 23/10, og fra mandag 24/10 er hele anlegget stengt.

Det har vært en flott sesong med mye spill. Sløyfene har vært i god stand stort sett hele sesongen, så stor takk til Gavin og hans team for en strålende jobb.

Det som skjer videre på Haga nå er at banemannskapet begynner å forberede banen til vinteren. Dette arbeidet er veldig viktig for at banen skal overvintre bra og gi oss et best mulig utgangspunkt før neste sesong. Vi fortsetter med å legge vinter-duker på greenene. Det vil også bli gjennomført dreneringsarbeid på enkelte hull hvor det har vært vått i løpet av høsten.

Husk å følge med på banestatus med Gavin hver tirsdag for oppdateringer fra banen.

Minner også om medlemsmøte torsdag 10/11 klokken 18:00 i klubbhuset. Påmelding i Golfbox.

Proene er fremdeles tilgjengelig for de som ønsker å trene litt ekstra inn mot vintersesongen. De kommer også til å legge ut påmelding til innendørs medlemstrening om ikke så altfor lenge. Juniortreningen starter opp allerede i november.

 

Selv om banen er stengt er det fremdeles åpent i Proshop og i restauranten.

Åpningstider Proshop:

Hverdager 09:00-15:00

(ta kontakt på telefon eller e-post om du har noen spørsmål)

Åpningstider restaurant:

Onsdag-søndag 12:00-20:00

Åpningstider administrasjon:

09:00-15:00

 

Tusen takk til alle medlemmer, partnere og gjester for en fantastisk sesong. Vi ønsker alle en god vinter og gleder oss veldig til neste sesong.

 

Mvh,

Alle oss på Haga GK.

 

Scroll to Top