Sommerhilsen fra Haga

Vi går i disse dager inn i feriemodus de fleste av oss, og aktivitetene blir færre. Det har vært en god sesong så langt. Tilgjengeligheten har vært god til tross for stor aktivitet, og  banen er i meget god stand. Vi er så langt godt fornøyd med resultatet av bookingrutinene, og de valgene vi har tatt.

Mest fornøyd er vi dog med banen! Vi vil gjerne rette en stor takk til Gavin og hans team for arbeidet som utføres jevnt og trutt. Til og med områder vi «aldri» har hatt gress på er nå grønne, og det er vår felles oppgave å bevare det slik. Husk å ta  nedslagsmerker og reparer divots, så du beholder banen slik du ønsker deg til neste gang du skal ut på spille!

Vi benytter også anledningen til å gratulere guttelaget for NM – opprykk til elitedivisjon etter en flott 1.plass, og til jentene som endte på en 4. plass, og som må vente å se om de rykker opp eller ikke. Takk til hele «laget» som støtter opp om Haga nå, fra administrasjonen og banemannskapet til proshop og trenere som legger godt til rette for oss.

Mange mottar i disse dager undersøkelsen «Golfspilleren i sentrum» -GIS. Den kommer ut i tre omganger gjennom sesongen, men vi får den bare en gang hver av oss. Vi har brukt den i mange år, men ikke vært flinke nok til å formidle resultatene. Det skal vi bli bedre på. Vi håper derfor alle tar seg tid til å svare når det er din tur.

Som vi tidligere har annonsert på årsmøtet og på medlemsmøter skal vi i gang med å revidere Virksomhetsplanen (VP).  Vi planlegger for en involveringsprosess der blant annet komiteene og deres ledere blir sentrale bidragsytere. Også her blir GIS en viktig del av kunnskapsgrunnlaget. Vi håper alle vil bidra til en best mulig VP når turen kommer til deg!

Ha en riktig god sommer

Terje Gausel, styreleder AS

Kirsten Fuglseth, styreleder klubb

Scroll to Top