Sesongen er snart over!

Vi stenger hovedbanen etter spill søndag 17. oktober.

Aksjonærsløyfen (Rød sløyfe) holdes åpent noe lenger, anslagsvis 1-2 uker. Det tas værforbehold med hensyn til endelig sluttdato. Dersom vi får dager med mye nedbør, og vi ser at banen neppe vil tørke opp igjen i denne perioden, kan det bli aktuelt å stenge tidligere.

Vi ser oss også nødt til å opprettholde forbudet mot bruk av golfbil på banen ut sesongen.

Hovedårsaken til at banen stenges, er selvsagt ønsket om å forbygge mot skader og slitasje som oppstår på denne tiden av året hvor vekstforholdene er på det dårligste. Planmessig arbeid for å sikre god overvintring må også gjøres før frosten setter inn.

Det er viktig at alle som har tidlige starttider kommende helg, forstår at det kan bli problematisk å få spilt hvis det blir morgenfrost. Du må derfor gå ut i fra at du mister starttiden din hvis banen er stengt på grunn av frost.

Årets medlemsundersøkelse tyder på at våre medlemmer har vært godt fornøyd med banen i år. Haga er også den klubben i Norge som har hatt størst fremgang på kundetilfredshet blant medlemmene. Vi takker banemannskapene for jobben de har gjort i år, og tar mål av oss om å bli enda et hakk bedre neste år.

Vi minner om at alle gjestegreenfee billetter er sesongbilletter og må være brukt i inneværende sesong. Merk også at restaurantforskuddet kan brukes ut november.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Scroll to Top