Regler om No-Show ved Haga Golfklubb

Grunnet stor pågangen på banen de siste sesongene har styret i Haga Golfklubb vedtatt at alle, både gjester og medlemmer som ikke benytter bestilt starttid, skal faktureres kr. 550,-. Denne prisen tilsvarer gjestegreenfee på hverdager.

Det er spilleren som bestiller starttiden som inngår en kjøpskontrakt med Haga Golfklubb, og det vil derfor være vedkommende som mottar faktura. Vi oppfordrer derfor alle til å jevnlig sjekke bestilte starttider på Min forside/Mine tider i Golfbox. Er det andre som ofte bestiller starttid for deg, anbefaler vi å gjøre konkrete avtaler med dem, så starttidene er reelle. Det er også ditt ansvar å påse at ingen andre enn deg selv, bruker din innlogging for bestilling av starttid.

Klubbens juniorspillere vil miste bookingrettigheter i hhv 2, 4 og 7 dager ved gjentatte overtredelse. 

Alle medlemmer vil motta en vennlig påminnelse ved første overtredelse. 

Kort oppsummert, betyr det at ALLE som har en starttid på hovedbanen, SKAL innom Haga Proshop for å bekrefte starttiden sin.

Har du starttid utenom Proshopens åpningstider (mandag – torsdag 08-20, og fredag – søndag 08-18) som ikke kan bekreftes, vil disse selvsagt ikke bli fulgt opp. 
OBS! Hvis du er gjest og skal betale greenfee, skal denne VIPPSes til 523281 (Haga Golf) ihht oppslag på Hull 1.

Vi håper ordningen fører til mer effektivitet og en mer rettferdig tilgang til starttidene i Haga Golfklubb.

Scroll to Top