Øverland Invitational 2020

Hagas eldste og mest prestisjetunge turnering, Øverland  Invitational, innstiftet av Ole Peter Rostad i 2003, gikk av stabelen søndag 13. september. Hele 84 spillere stilte til start på jakt etter å få navnene sine gravert på den flotte vandrepokalen. 

Det ble spilte fourball bestball, som kan være en krevende spilleform, der partnerne helst bør utfylle hverandre. Men god score kommer, som vi alle vet, ikke på bestilling, så mange lag opplevde nok at enkelte hull ble brutalt strøket, både her og der.

Selve konkurransen ble jevn, men et lag skilte seg helt klart ut og Henning Orre og Eivind Brauer endte på hele 48 poeng og tok dermed en soleklar førsteplass.
Anita Andersen Lycke og Hans Lycke tok 2. plassen, Espen Moe og Lars Falck-Pedersen tok 3. plassen og Arne Giving og Rita Giving tok 4. plassen. Alle med 45 poeng, kun skilt av SH.

I den individuelle klassen var det Hege Jeanette Friling med 36 poeng og Eivind Brauer med 42 poeng som var best.

For å kunne etterleve de rådende smittevernhensyn, ble turneringen ikke arrangert med shotgunstart, og det førte dessverre til at mange dro hjem etter spill og ikke ble igjen til premieutdelingen. Heldigvis var Ole Peter og Ewa Rostad hjertelig tilstede når vinnerlaget skulle kåres, og premiene deles ut. Premiebordet, kan i år best beskrives som generøst. Ole Peter Rostads fantastisk gavemilde bidrag til premiebordet gjorde at de 4 beste lagene fikk med seg STORE vinflasker hjem i tillegg til gavekort fra proshopen.

Stor takk til familien Rostad og turneringskomiteen for en flott dag.

 

Scroll to Top