Dagens Status - Haga Golf

18 hull Blå - Rød

ÅPEN

Aksjonær sløyfe - Gul

ÅPEN

Golfbil

tillatt

Ballplassering

ett scorekort, kortklippet

Driving range:

se www.toppgolf.no

Kafe:

08 - 21 (Alle dager)

BEKKESTUA VÆR

Dagens Aktiviteter

 Haga Golf
Griniveien 315
1356 Bekkestua

Administrasjon

67 16 59 00 - tast 2
Administrasjon : 09.00 - 16.00

Proshop

67165900 - tast 1
Proshop: 08.00-18.00

Kafe

968 628 40
Kafe: 08.00-21.00

Øverland Invitational 2020

Hagas eldste og mest prestisjetunge turnering, Øverland  Invitational, innstiftet av Ole Peter Rostad i 2003, gikk av stabelen søndag 13. september. Hele 84 spillere stilte til start på jakt etter å få navnene sine gravert på den flotte vandrepokalen. 

Det ble spilte fourball bestball, som kan være en krevende spilleform, der partnerne helst bør utfylle hverandre. Men god score kommer, som vi alle vet, ikke på bestilling, så mange lag opplevde nok at enkelte hull ble brutalt strøket, både her og der.

Selve konkurransen ble jevn, men et lag skilte seg helt klart ut og Henning Orre og Eivind Brauer endte på hele 48 poeng og tok dermed en soleklar førsteplass.
Anita Andersen Lycke og Hans Lycke tok 2. plassen, Espen Moe og Lars Falck-Pedersen tok 3. plassen og Arne Giving og Rita Giving tok 4. plassen. Alle med 45 poeng, kun skilt av SH.

I den individuelle klassen var det Hege Jeanette Friling med 36 poeng og Eivind Brauer med 42 poeng som var best.

For å kunne etterleve de rådende smittevernhensyn, ble turneringen ikke arrangert med shotgunstart, og det førte dessverre til at mange dro hjem etter spill og ikke ble igjen til premieutdelingen. Heldigvis var Ole Peter og Ewa Rostad hjertelig tilstede når vinnerlaget skulle kåres, og premiene deles ut. Premiebordet, kan i år best beskrives som generøst. Ole Peter Rostads fantastisk gavemilde bidrag til premiebordet gjorde at de 4 beste lagene fikk med seg STORE vinflasker hjem i tillegg til gavekort fra proshopen.

Stor takk til familien Rostad og turneringskomiteen for en flott dag.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Haga Ladies formiddag 15 september

HAGA LADY FORMIDDAG 15. SEPTEMBER/SF-KONKURRANSE Så heldige vi har vært med tirsdagsturneringene i år – bare fint spillevær – også i dag. 29 Haga  Ladies på startlisten på Blå/Rød sløyfe. Siste Stablefordturnering som er tellende i Haga Lady-2020-serien. Vi konkurrerte i 2 klasser og høye vinnerscores også i dag og noen forbedret sitt resultat i Haga

Les mer »

Årets Medalvinner er kåret

Det ble en spennende og jevn finale i årets Haga Medal som har gått hver onsdag gjennom hele sesongen. 16 spillere stilte til start. Marianne Manchini ledet foran Terje Gausel og Nikki Schei før finalerunden. I finalen tok alle spillerne med seg gjennomsnitlig stablefordpoeng fra sine 5 beste runder gjennom sesongen. I finalen ble denne

Les mer »

Haga Golfklubbs styreleder vant Østlandstour

Hagas egen styreleder, Kirsten Fuglseth, vant både finalerunden og totalt i årets nettoklasse for damer på Østlandstouren. Hagas damer dominerte stort i finalerunden i denne klassen med Caroline Wannehag og Liv Jenny Lindberg Salvesen på de neste plassene. Deretter fulgte ytterligere 5 Hagadamer. I sammendraget (Order of Merit) vant Kirsten stort foran Unni Kathrine Gausel

Les mer »
Scroll to Top