Dagens Status - Haga Golf

18 hull: Blå -Gul

Stengt pga frost

Aksjonærsløyfen
(9 hull): Rød

Stengt pga frost

Golfbil:

ikke tillatt

Ballplassering:

en kØllelengde på kortklippet område

Driving range:

Fjogstad treningsområde:

se www.toppgolf.no

Åpen

Kafe:

Proshop:

Administrasjon:

09 - 21 alle dager

09 - 16 alle dager

09 - 16 alle hverdager

BEKKESTUA VÆR

 Haga Golf
Griniveien 315
1356 Bekkestua

Proshop

67165900 - tast 1
Proshop: 08.00-18.00

Kafe

968 628 40 (direkte)
Kafe: fra 11.00-19.00

Daglig leder

67165900 - tast 4
Daglig leder : 09.00 - 15.00

Om Haga Golfklubb

Bli medlem

Om oss

Haga Golf ligger i hjertet av Bærum, et snaut kvarter fra Oslo sentrum. Anlegget er blant Norges største og mest komplette med 27 hull, store treningsområder og et moderne klubbhus. I klubbhuset finner du både Proshop og kafé som sørger for at du har alt du trenger til enhver tid. Vegg i vegg finner du en topp moderne driving range. Banen ligger i et pent og lett terreng, og har korte gåavstander mellom greener og utslagssteder. Bærumsmarka skaper en helt spesiell ramme rundt golfanlegget.

Inkluderende miljø for spillere og ansatte

Haga Golfklubb har ca 1900 medlemmer, hvorav mange bidrar gjennom frivillig arbeid i komiteer, styrer eller annet. På Haga jobber vi for et inkluderende og hyggelig miljø for både medlemmer og ansatte. Klubben vår består av mange engasjerte medlemmer, som  sammen skaper et godt miljø med stor aktivitet i form av spill, turneringer og treninger.

God banekapasitet for medlemmer og gjester

Med våre 27 hull sikrer vi meget god tilgjengelighet både for våre medlemmer og gjestespillere. Våre medlemmer har tilgang til en 18-hulls Hovedbane, eksklusiv tilgang til en 9-hulls Aksjonærsløyfe, samt spillerett på 9-hullsbanen på Nordhaug. Gjestespillere er varmt velkommen enten i grupper, alene eller sammen med Haga-medlemmer.

Unikt tilbud for golfspillere i alle aldre

Vi har et spesielt stort og unikt miljø for kvinnegolf – alt fra profesjonelle spillere og ivrige treningsgrupper til godt voksne damer som møtes til spill, hygge, turer og sosiale aktiviteter. Vi har også en stor seniorgruppe og en juniorgruppe med barn og ungdom i trening.

Ønsker du å bli medlem har vi flere typer medlemskap du kan velge mellom.

KlubBloven, Virksomhetsplanen, årsmøteprotokoller

Fasiliteter på Haga

Vi har et komplett treningsanlegg med flere treningsområder rundt klubbhuset og Fjogstad-området, samt tilgang til en topp moderne driving range. Vi har et bredt kurstilbud for hele familien med meget kompetente proer. Du kan få god hjelp med en-til-en instruksjon med våre proer.

I vårt stilfulle klubbhus har vi en hyggelig kafe med en hyggelig terrasse for en matbit før og etter spill. Vi tilbyr også selskaps- og møtefasiliteter for inntil 100 gjester.

Les mer om kafeen og muligheter for å leie selskapslokaler her.

Et perfekt sted for bedriftsgolf

Vårt anlegg er en perfekt arena for bedrifter som ønsker å skape og bygge relasjoner til sine kunder, samarbeidspartnere og medarbeidere. Vi skreddersyr tilbudet til hver enkelt bedrift, og kan tilby greenfeepakker, bedriftsturneringer, treninger osv. Haga er med sin nærhet til Oslo et perfekt sted for bedriftsgolf. Ta kontakt med vår daglig leder, Erik J. Solberg.

Utmerket banekvalitet

Haga begynte i 2014 en omfattende oppgradering av banen. Oppgraderingen var ferdig i 2017, og forholdene ligger nå til rette for en god banekvalitet i årene fremover.

Haga Golfklubb
Introduksjonsmedlemskap
Scroll to Top