Dagens Status - Haga Golf

18 hull Blå - Rød

ÅPEN

Aksjonær sløyfe - Gul

ÅPEN

Golfbil

tillatt

Ballplassering

ett scorekort, kortklippet

Driving range:

se www.toppgolf.no

Kafe:

08 - 21 (Alle dager)

BEKKESTUA VÆR

Dagens Aktiviteter

 Haga Golf
Griniveien 315
1356 Bekkestua

Administrasjon

67 16 59 00 - tast 2
Administrasjon : 09.00 - 16.00

Proshop

67165900 - tast 1
Proshop: 08.00-18.00

Kafe

968 628 40
Kafe: 08.00-21.00

Om Haga Golfklubb

Om oss

Haga Golf ligger i hjertet av Bærum, et snaut kvarter fra Oslo sentrum. Anlegget er blant Norges største og mest komplette med 27 hull, store treningsområder og et moderne klubbhus. I klubbhuset finner du både Proshop og kafé som sørger for at du har alt du trenger til enhver tid. Vegg i vegg finner du en topp moderne driving range. Banen ligger i et pent og lett terreng, og har korte gåavstander mellom greener og utslagssteder. Bærumsmarka skaper en helt spesiell ramme rundt golfanlegget.

Haga Golfklubb har ca 1900 medlemmer, hvorav mange bidrar gjennom frivillig arbeid i komiteer, styrer eller annet. På Haga jobber vi for et inkluderende og hyggelig miljø for både medlemmer og ansatte. Klubben vår består av mange engasjerte medlemmer, som  sammen skaper et godt miljø med stor aktivitet i form av spill, turneringer og treninger.

Med våre 27 hull sikrer vi meget god tilgjengelighet både for våre medlemmer og gjestespillere. Våre medlemmer har tilgang til en 18-hulls Hovedbane, eksklusiv tilgang til en 9-hulls Aksjonærløyfe, samt spillerett på 9-hullsbanen på Nordhaug. Gjestespillere er varmt velkommen enten i grupper, alene eller sammen med Haga-medlemmer.

Vi har et spesielt stort og unikt miljø for kvinnegolf – alt fra profesjonelle spillere og ivrige treningsgrupper til godt voksne damer som møtes til spill, hygge, turer og sosiale aktiviteter. Vi har også en stor seniorgruppe og en juniorgruppe med barn og ungdom i trening.

Ønsker du å bli medlem har vi flere typer medlemskap du kan velge mellom.

Vi har et komplett treningsanlegg med flere treningsområder rundt klubbhuset og  Fjogstad-området, samt tilgang til en topp moderne driving range. Vi har et bredt kurstilbud for hele familien med meget kompetente proer. Du kan få god hjelp med en-til-en instruksjon med våre proer.

I vårt stilfulle klubbhus har vi en hyggelig kafe med en hyggelig terrasse for en matbit før og etter spill. Vi tilbyr også selskaps- og møtefasiliteter for inntil 100 gjester.

Vårt anlegg er en perfekt arena for bedrifter som ønsker å skape og bygge relasjoner til sine kunder, samarbeidspartnere og medarbeidere. Vi skreddersyr tilbudet til hver enkelt bedrift, og kan tilby greenfeepakker, bedriftsturneringer, treninger osv. Haga er med sin nærhet til Oslo et perfekt sted for bedriftsgolf. Ta kontakt med vår daglig leder, Erik J. Solberg

Haga begynte i 2014 en omfattende oppgradering av banen. Oppgraderingen var ferdig i 2017, og forholdene ligger nå til rette for en god banekvalitet i årene fremover.

 

Scroll to Top