Dagens Status - Haga Golf

18 hull Gul - Rød

ÅPEN

Aksjonær sløyfe - Blå

ÅPEN

Golfbil

tillatt

Ballplassering

En køllelengde på kortklippet område

Driving range:

se www.toppgolf.no

Kafe:

08 - 21 (Alle dager)

BEKKESTUA VÆR

Dagens Aktiviteter

 Haga Golf
Griniveien 315
1356 Bekkestua

Administrasjon

67 16 59 00 - tast 2
Administrasjon : 09.00 - 16.00

Proshop

67165900 - tast 1
Proshop: 08.00-18.00

Kafe

968 628 40
Kafe: 08.00-21.00

Velkommen til Haga Golf

Om Oss

Haga Golf har en meget attraktiv beliggenhet i hjertet av Bærum, kun 10-15 min fra Oslo sentrum. Vi er et av Norges største golfanlegg med 27 hull og et moderne klubbhus. Banen ligger i et pent og lett terreng, og har korte gåavstander mellom greener og utslagssteder. Bærumsmarka skaper en helt spesiell ramme rundt golfanlegget.

På Haga Golfklubb ønsker vi å gjøre golfen lett tilgjengelig og morsom for alle målgrupper, uansett om du ønsker å spille konkurranse eller kun gå noen hull med venner og familie. Med våre 27 hull sikrer vi meget god tilgjengelighet både for våre medlemmer og gjestespillere. Våre medlemmer har tilgang til en 18-hulls Hovedbane, eksklusiv tilgang til en 9-hulls Aksjonærløyfe, samt spillerett på 9-hullsbanen på Nordhaug.

Gjestespillere er varmt velkommen enten i grupper, alene eller sammen med Haga-medlemmer. Les mer om greenfeespill

Ønsker du å bli medlem har vi flere typer medlemskap du kan velge mellom. Vi har et stort, aktivt og sosialt klubbmiljø med et spesielt stort og unikt miljø for kvinnegolf. Vi har også stor junioraktivitet med mange barn og ungdommer i trening.

Vi har et komplett treningsanlegg med flere treningsområder rundt klubbhuset og  Fjogstad-området, samt tilgang til en topp moderne driving range. Vi har et bredt kurstilbud for hele familien med meget kompetente proer. Du kan få god hjelp med en-til-en instruksjon med våre proer.

I vårt stilfulle klubbhus har vi en hyggelig kafe med en hyggelig terrasse for en matbit før og etter spill. Vi tilbyr også selskaps- og møtefasiliteter for inntil 100 gjester.

Vårt anlegg er en perfekt arena for bedrifter som ønsker å skape og bygge relasjoner til sine kunder, samarbeidspartnere og medarbeidere. Vi skreddersyr tilbudet til hver enkelt bedrift, og kan tilby greenfeepakker, bedriftsturneringer, treninger osv. Haga er med sin nærhet til Oslo et perfekt sted for bedriftsgolf. Ta kontakt med vår daglig leder, Erik J. Solberg

Haga begynte i 2014 en omfattende oppgradering av banen. Oppgraderingen var ferdig i 2017, og forholdene ligger nå til rette for en god banekvalitet i årene fremover.

KONTAKT OSS

Haga Pro Team (ACE Golf AS)

Tom Hestø

Eirik Gulbrandsen

Espen Hestø

Kent Johanssen

Adresse - Haga Golf

Scroll to Top