LUKK SE SISTE NYHETER

Nyheter

Avslutningsmiddag 10. oktober 2023

Av: Susan Brown  |  Publisert: 16. oktober 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Klubbens dyktige damekomite arrangerte hyggelig avslutningsmiddag for klubbens kvinnelige medlemmer.

Til avslutningsmiddagen kom 41 opplagte damer som ble ønsket velkommen av damekomiteens leder Anne Cathrine.

Det var ikke til å unngå at sesongens svært varierende værforhold ble et gjennomgangstema for kvelden. Det har vært avlyst 5 turneringer på formiddagen og 4 på ettermiddagen, og det er en rekord vi håper vil stå seg lenge. Men turneringene som ble gjennomført gikk stort sett i godt vær.

Stor takk til Susan og Elise som har bistått med uvurderlig hjelp gjennom sesongen og til Vitamat som serverte deilig middag og dessert.

En engasjert styreleder Haga Golf, Karl Fredrik Giertsen, fortalte om utfordringene som alt regnet har medført i arbeidet med banen og om en rekke forbedringer som skal gjøres. Styret ønsker å ytterligere forbedre Haga som produkt og man er i gang med å utarbeide ny virksomhetsplan.

Annegrete oppsummerte 2023-sesongen og gjorde entré ikledd regntøy, klar for styrtregn til sangen «raindrops keep falling on my head». Til tross for været har det vært gjennomført mange forskjellige turneringer, 78 damer har deltatt på formiddagen og 50 på ettermiddagen.

Inger Thorp informerte om seniorgolf og resultater for sesongen og at det er plass til flere spillere, særlig i lav hcp klassen.

Nå når utesesongen ubønnhørlig går mot sin slutt, er simulatorgolf klar til å starte opp 31. oktober. Heidi og Inga har sørget for at tilsvarende avtale som i fjor er inngått med Toppgolf.

Kvelden ble avsluttet med å kåre årets Hagadame for både formiddag og kveld.
Årets formiddags-Hagadame ble Grethe Naustdal Giving etterfulgt av Eva Steenfeldt-Foss på andre plass og Anne Cathrine Ramm på tredje.
Årets ettermiddags-Hagadame ble Anne-Lise Sognnes med suverene 84 poeng, på andre plass Ina Grieg Eide og på tredje Kama Daasvand.

Mange gratulasjoner til alle for strålende resultater!
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her