FORBUNDSTURNERINGER

Haga på 7. og 8. plass i Lag NM

Lag NM 1. div Fana Golfklubb

18.07

Vi er ferdige med 2 regnfulle dager i Bergen. På programmet skulle det spilles 36 hull – fredag/lørdag – og 18 hull på søndag. Spilleformatet er likt som i Ryder Cup, men i NM spiller vi slaggolf, ikke matchplay. Det vil si at vi skulle spille 2 runder foursome (annet hvert slag), 2 runder fourball (beste score av de to spillerene) etterfulgt av én singelrunde. Slik ble det ikke.

Haga hadde første starttid fredag morgen. Etter fire og en halv time i pøsende regn og frisk bris kunne Haga spillerne Andreas Sletta og Magnus Boland Haugen notere seg for en 76 runde (+7). Ole Martin Davanger og Eirik Bremnes brukte 83 slag (+14). 

Regnet ville ingen enda ta, så etter flere timers venting bestemte turneringsledelsen seg for å avlyse fredagens andre runde. Overvann i fairway og på green gjorde det umulig å gjennomføre.

Mer venting skulle det bli lørdag morgen da Haga på nytt hadde første starttid, 08:00. Utsettelsen var av den lange sorten og det var ikke før 11:30 at Andreas og Magnus kunne sette ut på deres første fourball runde. Etter runden kunne radarparet notere seg 63 slag (-6), og med det turneringens laveste score! Like bra gikk det ikke med Ole Martin og Nikolay Hauger, men med en birdie-birdie avslutning kunne de notere seg for en akseptabel 70 (+1) runde.

Grunnet utsettelsen ble den tredje runden (foursome) kuttet ned til ni hull, hvor begge Haga lagene var under par etter fire hull. En litt lei avslutning ble det derimot, og lagene endte med henholdsvis 39 og 40 slag – Nikolay og Eirik ett slag bedre enn Magnus og Andreas. 

Haga ligger i skrivende stund på 7. plass, og håper å fortsette klatringen oppover resultatlista i morgen. Da er det singelrunder på programmet. For resultater og livescoring, trykk her! 

20.07

Da var også singel-rundene gjennomført og det ble en 8. plass på Haga for denne gang. Det betyr hverken opprykk eller nedrykk for våre herrer. De tre tellende rundene ble 73 (Magnus), 75 (Eirik) og 81 (Andreas). 

Vi takker våre herrespillere for en herlig innsats og gleder oss til neste år!

 

Lag NM 2. div Romerike Golfklubb

18.07

Haga stiller også et damelag i Lag-NM denne helgen. Deres turnering begynte i dag og Haga ligger på en foreløpig 7. plass etter to spilte runder. 

Kirsten Fuglseth og Unni Gausel teamet opp fra start og spilte en 93 runde i foursome. På andre runden var det igjen Kirsten som skulle ut og spille, men denne gangen hadde hun med seg Stine Øyan når det var duket for fourball. På denne runden noterte de seg for en 83 runde. 

I morgen skal det spilles singelrunder, og det er også muligheter her for å bevege seg oppover resultatlista. Vi krysser fingrene og ønsker våre Haga spillere lykke til i morgen!

20.07

Singel-rundene er ferdigspilt og Haga endte på en 7. plass. Kirsten, Unni og Stine har vist heltemot i regnværet denne helgen der de avsluttet med to tellende scorer på henholdsvis 89 (Unni) og 95 (Kirsten) slag. 

Tusen takk til våre tre damer som representerte Haga!

Scroll to Top