Dagens Status - Haga Golf

9 hull Rød

Stengt p.g.a snø på banen;o)

Aksjonær sløyfe

Stengt for sesongen

Golfbil

ikke tillatt

Ballplassering

ett scorekort, kortklippet

Driving range:

se www.toppgolf.no

Kafe:

Proshop:

09 - 18 (alle dager)

08 - 16 (mand-fred) 10 - 16 (lørd-sønd)

BEKKESTUA VÆR

 Haga Golf
Griniveien 315
1356 Bekkestua

Administrasjon

67 16 59 00 - tast 2
Administrasjon : 09.00 - 16.00

Proshop

67165900 - tast 1
Proshop: 08.00-18.00

Kafe

968 628 40
Kafe: 08.00-21.00

Haga på 7. og 8. plass i Lag NM

Lag NM 1. div Fana Golfklubb

18.07

Vi er ferdige med 2 regnfulle dager i Bergen. På programmet skulle det spilles 36 hull – fredag/lørdag – og 18 hull på søndag. Spilleformatet er likt som i Ryder Cup, men i NM spiller vi slaggolf, ikke matchplay. Det vil si at vi skulle spille 2 runder foursome (annet hvert slag), 2 runder fourball (beste score av de to spillerene) etterfulgt av én singelrunde. Slik ble det ikke.

Haga hadde første starttid fredag morgen. Etter fire og en halv time i pøsende regn og frisk bris kunne Haga spillerne Andreas Sletta og Magnus Boland Haugen notere seg for en 76 runde (+7). Ole Martin Davanger og Eirik Bremnes brukte 83 slag (+14). 

Regnet ville ingen enda ta, så etter flere timers venting bestemte turneringsledelsen seg for å avlyse fredagens andre runde. Overvann i fairway og på green gjorde det umulig å gjennomføre.

Mer venting skulle det bli lørdag morgen da Haga på nytt hadde første starttid, 08:00. Utsettelsen var av den lange sorten og det var ikke før 11:30 at Andreas og Magnus kunne sette ut på deres første fourball runde. Etter runden kunne radarparet notere seg 63 slag (-6), og med det turneringens laveste score! Like bra gikk det ikke med Ole Martin og Nikolay Hauger, men med en birdie-birdie avslutning kunne de notere seg for en akseptabel 70 (+1) runde.

Grunnet utsettelsen ble den tredje runden (foursome) kuttet ned til ni hull, hvor begge Haga lagene var under par etter fire hull. En litt lei avslutning ble det derimot, og lagene endte med henholdsvis 39 og 40 slag – Nikolay og Eirik ett slag bedre enn Magnus og Andreas. 

Haga ligger i skrivende stund på 7. plass, og håper å fortsette klatringen oppover resultatlista i morgen. Da er det singelrunder på programmet. For resultater og livescoring, trykk her! 

20.07

Da var også singel-rundene gjennomført og det ble en 8. plass på Haga for denne gang. Det betyr hverken opprykk eller nedrykk for våre herrer. De tre tellende rundene ble 73 (Magnus), 75 (Eirik) og 81 (Andreas). 

Vi takker våre herrespillere for en herlig innsats og gleder oss til neste år!

 

Lag NM 2. div Romerike Golfklubb

18.07

Haga stiller også et damelag i Lag-NM denne helgen. Deres turnering begynte i dag og Haga ligger på en foreløpig 7. plass etter to spilte runder. 

Kirsten Fuglseth og Unni Gausel teamet opp fra start og spilte en 93 runde i foursome. På andre runden var det igjen Kirsten som skulle ut og spille, men denne gangen hadde hun med seg Stine Øyan når det var duket for fourball. På denne runden noterte de seg for en 83 runde. 

I morgen skal det spilles singelrunder, og det er også muligheter her for å bevege seg oppover resultatlista. Vi krysser fingrene og ønsker våre Haga spillere lykke til i morgen!

20.07

Singel-rundene er ferdigspilt og Haga endte på en 7. plass. Kirsten, Unni og Stine har vist heltemot i regnværet denne helgen der de avsluttet med to tellende scorer på henholdsvis 89 (Unni) og 95 (Kirsten) slag. 

Tusen takk til våre tre damer som representerte Haga!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Siste uteturnering | Sesongen 2020

Da er utesesongen for seniorgolf 2020 definitivt avsluttet, siste turneringsdag ble gjennomført den 15. oktober med 54 deltakere, hvilket må sies å være bra sett i forhold til årstiden.  Banen var fremragende. Vi vil takke for en flott golfsesong, og ønsker alle velkommen til neste års seniorgolf. For øvrig starter innegolfen på Toppgolf den 22.

Les mer »

Seniorturnering 8. oktober

Resultat seniorturnering 8. oktober 2020 Det begynner definitivt å nærme seg avslutning på årets golfsesong etter en strålende sesong. For øvrig var det en meget jevnt resultat, spesielt i klasse 1. Premiering: Klasse Plassering Navn Score 1 1 Somchit Kanokhong 38   2 Kjell Yssenmoen 38   3 Per Anton Jenssen 38   4 Helge

Les mer »

Tour Championship – powered by Porsche

«Haga Netto’n avholdt det årlige «Tour Championship -Powered by Porsche» siste lørdag i september for nesten 60 av klubbens herrer. Arrangementet satte punktum for 2020-sesongen og skulle også avgjøre Order of Merit for året. Det ble Ulf Morèn som vant begge deler med å spille en meget god runde golf i det som må kalles

Les mer »
Scroll to Top