Lag NM 1. div – en hilsen fra styreleder

Som vel alle vet har klubben denne helgen arrangert LagNM 1. divisjon. På herresiden var klubben representert med Andreas Sletta, Ole Martin Davanger, Nicolai Sætrang, Barrett Ganje og Felix Møller Warmedal – og med Magnus Haugen som kaptein. De hadde en del «stang ut» og endte til slutt på en 7. plass, men sikret dermed at vi er i 1. divisjon også neste år. Vant gjorde laget fra Trondheim i herreklassen og Ålesund i dameklassen.

Arrangementet ble en suksess for oss på Haga. Både spillerne, dommerne, foreldre og alle rundt var imponert og strålende fornøyd – og dette ble svært god reklame og omdømmebygging for oss! Banen har vel heller aldri vært bedre, og takket være god planlegging og gode hjelpere underveis gikk helgen alldeles utmerket. Det heter seg at «djevelen ligger i detaljene» og selvsagt var det et par «småting» underveis, men alt ble løst med et smil og det var bare fornøyde spillere og lag å se.

Jeg vil gjerne takke alle involverte for et fantastisk vellykket arrangement! Takk til Magnus Haugen , Erik Solberg og Elin Rynning Roen (fra turneringskomiteen) som har dratt i trådene, takk til hele turneringskomiteen for stødig gjennomføring, takk til banemannskapet for en flott og utfordrende bane, takk til Tom og Elise Hestø og Proshopen, takk til Wiesu og Karolina og de andre i Vitamat for god servering, og takk til alle frivillige som satt forecaddies eller gjorde andre nødvendige oppgaver. Og sist, men ikke minst en særlig takk til laget vårt som kjempet som helter!

Mens vi arrangerte for 1. divisjon foregikk lagNM 2. divisjon mange steder. Vi stilte med damelag på Hauger som bestod av Anniken Strøm, Anne-Birgitte Svae-Kvifte og Birgit Høyem. De endte på 6. plass. Dermed forblir damelaget i 2. divisjon for neste år også. Tusen takk for innsatsen til dere også!

Fortsatt riktig god sommer!

Kirsten Fuglseth, styreleder Haga golfklubb

Scroll to Top