Kjus Open 29.06.2022

Kjus Open er en av klubbens mest populære turneringen hvor medlemmene får muligheten til å spille sammen med flere fra alpinlandslaget, og med fine premier fra både KJUS og proshopen. 

Totalt 115 deltagere stilte til shotgunstart kl 09.00. Dagen startet med vindstille og lett overskyet vær – som utover dagen ble bare bedre og bedre. En liten økning i vindhastigheten påvirket ikke humøret ute på banen. Det ble tilslutt ganske varmt i solen så mange var glade for kald drikke og is i skyggen på terrassen når runden var ferdigspilt. 

Før premieutdelingen arrangerte proshopen en liten chippe-konkurranse mellom Haga dame/herre medlemmer mot aktive og ikke aktive proff-alpinister – 4 lag totalt med closes-to-pin fra kanten av terrassen ned mot greenen på rød 9. Hver deltager fikk en ball hver. Laget nærmest hullet totalt ble Haga herrer – gratulerer!

Turneringen ble avsluttet med premieutdeling og premier fra KJUS og proshopen, og masse fine trekke-premier. Dameklassen ble vunnet av Kristin Teigen, og herreklassen av Tom Stiansen. Her finner du hele resultatlisten.

Gratulerer til alle vinnerne! Takk til KJUS og proshopen ved Tom og Elise for bra gjennomført turnering, og alpinlandslaget for at de stilte opp. Og banemannskapet for fantastisk arbeid med banen før start.  

Ses i 2023!

Scroll to Top