JUNIORTRENING

Velkommen til sommer trening på Haga Golfklubb for sesongen 2022! Gruppene vi kommer til å ha denne sommeren vil være Team Haga, Team Fjogstad, Team Øverland, Team Haga Girls og Team Blå/Rød. 

Nedenfor kan du lese om de ulike gruppene og se om du finner en gruppe du tenker passer for dine ambisjoner og alder. Om du lurer på noe er det bare å ta kontakt med Eirik på: eirik@acegolf.no

NB! Om du er registrert som medlem av Haga Golfklubb, bruk kampanjekode: Haga2022 når du fyller inn påmeldingsskjema i bunnen av siden for å få avslag på treningsavgiften.

Team Haga

For hvem? Team Haga er Haga Golfklubb sin elite gruppe. For å være med på Team Haga må spillerne ha kompetanse rundt og eierskap til egen golf og utvikling. Skal en være med i denne gruppen forventes det egentrening ved siden av fellestreninger, samt deltagelse på turneringer

Treningstider: Onsdager fra kl 16:30 – 18:00 

Oppstart: Uke 17. Torsdag 28. April - Siste trening: Uke 39. Onsdag 28. september

Mål for gruppen Videreføre og utvikle treningen mot de individuelle målene som spillerne har, både kortsiktige og langsiktige. Lære hvordan holde motivasjonen oppe gjennom de store treningsmengdene. Samt det mentale vil være noe av den viktigste utviklingen for spilleren i denne gruppen.

Deltakelse inkluderer:

1,5 timer gruppetrening i tellende uker med trener fra Haga trener team. Hjelp til trenings planlegging. Individuell teknisk trening. Coaching samtaler og 5 protimer à 50 min

Oppmøte: Etter treningsplan eller melding fra trener (Spond).

Team Fjogstad

En Byggestein: Det er aldri for tidlig å starte – det gjelder også ved trening som gir mening og som er målrettet. Jo tidligere vi kan komme i gang med å trene best mulig med spillerne, jo bedre blir det. Vi gir dem en introduksjon i systematisk trening som gir forutsetninger for personlig utvikling i det lange løpet.   

 Treningstider: Tirsdag 17:00 – 18:00 og torsdager fra kl 17:00 – 18:00

Oppstart: Uke 18. Tirsdag 3. Mai - Siste trening: Uke 39. Torsdag 29. September

Mål for gruppen: Innlæring av gode holdninger til idretten og bygge godt miljø i gruppen. I tillegg sportslig utvikling på gruppe og individuelle mål.

Mål for spiller: For å spillerne skal ha en jevn og stødig utvikling, trenger de å utvikle sin teknikk 

Deltakelse inkluderer:

1 time gruppetrening to ganger ukentlig med trenere fra Haga trener team. Hjelp til trenings planlegging. Konkurranser gjennom trening og individuell teknisk trening

Oppmøte: Etter treningsplan eller melding fra trener (Spond).

Team Haga Girls

For hvem?: Jenter i alderen 11-18 år som har ambisjoner om å drive med golf for det sosiale, men med mål om å utvikle sine ferdigheter.

Treningstider:  Tirsdager kl 17:00 – 18:30

Oppstart: Uke 18. Tirsdag 3. Mai - Siste trening: Uke 39. Tirsdag 27. September

Mål for gruppen: Innlæring av gode holdninger til idretten og bygge godt sosialt miljø i gruppen. I tillegg sportslig utvikling på gruppe og individuelle mål.

Deltakelse inkluderer:

1,5 timer gruppetrening ukentlig med trener fra Haga trener team. Teknisk trening og konkurranser. Stort fokus på mestring og ha det gøy under treningen

Oppmøte: Etter treningsplan eller melding fra trener (Spond).

Team Øverland

 For hvem? Gutter i alderen 11-14 år og 15-18 år som har ambisjoner om å drive med golf for det sosiale, men med mål om å utvikle dine ferdigheter.

Treningstider:  Mandager kl 17:00 – 18:00 (11-14 år)

Torsdager kl 17:00 – 18:00 (15-18år)

 Mandagsgruppe 11-14 år Torsdagsgruppe 15-18 år
 

Oppstart: Uke 18 Mandag 2. Mai

Siste trening: Uke 39 Mandag 26.september

 

Oppstart: Uke 18 Torsdag 5. Mai

Siste trening: Uke 39 Torsdag 29. September

Mål for gruppen: Innlæring av gode holdninger til idretten og bygge godt sosialt miljø i gruppen. I tillegg sportslig utvikling på gruppe og individuelle mål.

Deltakelse inkluderer:

1 timer gruppetrening ukentlig med trener fra Haga trener team, teknisk trening og konkurranser, stort fokus på mestring og ha det gøy under treningen.

Oppmøte: Etter treningsplan eller melding fra trener (Spond).

Team Blå/Rød

For hvem? Gutter og jenter i alderen 4 – 7 år og 8 - 11 år som har lyst til å lære å spille golf.

Treningstider: Lørdager fra kl: 10:00 – 11:00 4-7 år 

                                                         11:00 – 12:00 8-11 år

Mål for gruppen: Innlæring av gode holdninger til idretten og bygge godt miljø i gruppen, samt utvikling av hver enkelt golfers teknikk.

Deltakelse inkluderer:

1 timer gruppetrening med trener fra Haga trener team. Trening og øvelser som er tilnærmet gruppens nivå for å skape mestring og glede. Konkurranser gjennom trening

Oppmøte: Etter treningsplan eller melding fra trener (Spond).

TRENINGSOMRÅDENE

Nærspill
Nærspilltrening gjennomføres nede på nærspill og puttingområde ved Blå/Gul hull 1.

Putting
Puttetrening gjennomføres på greenen oppe ved klubbhuset

Fjogstad

Fjogstad vårt nye treningsområde med både nærspill, bunker og korte hull.

Veien til Fjogstad-området: Fra Haga kjører du mot Grini Næringspark. Første vei til venstre, rett etter broen over Griniveien, leder inn til en kommunal parkeringsplass. Parker her og gå gjennom skogholtet. Det ca. 100 meter opp til området. OBS! Det er overhodet ikke anledning til å parkere på Nordli Gård (gården som ligger bak greenen på Gul 5).

Haga Junior Facebook

Gruppen er lukket og vil bl.a benyttes for å gi nødvendig informasjon om ad hoc endringer ift oppsatte treningsplaner nedenfor. Be om tilgang via Facebook om du ikke allerede er medlem i gruppen, som junior eller foresatt. Gruppen er også ment som en felles inspirasjonskanal, så er det noen som har informasjon, linker eller annet som andre kan ha nytte av – så legg det ut der.

Dersom du har spørsmål om gruppene eller andre ting ta gjerne kontakt med en av oss

Eirik mobil: 901 31 235

Espen mobil: 916 06 085

Elise mobil: 907 27 728

Med hilsen Haga proteam 🙂

Scroll to Top