JUNIORTRENING

VINTERTRENING PÅ TOPPGOLF

Velkommen til juniortrening i vinter på ToppGolf (2.etasje). 

Gruppene vi kommer til å ha denne vinteren vil være Team Haga, Team Fjogstad, Team Øverland, Team Haga Girls og Team Blå/Rød.

Nedenfor kan du lese om de ulike gruppene og se om du finner en gruppe du tenker passer for din ambisjon og alder. Om du lurer på noe er det bare å ta kontakt med Eirik på: eirik@acegolf.no

Team Haga

For hvem?  Team Haga er Haga Golfklubbs elitegruppe og er delt inn i forhold til alder 13-15 år og 16-19 år. For å være med på Team Haga må spillerne ha kompetanse rundt og eierskap til egen golf og utvikling. Skal en være med i denne gruppen forventes det egentrening ved siden av fellestreninger, samt deltagelse på turneringer og ha ambisjoner om å ha golf som hoved-idrett.

Treningstider: Onsdager fra kl 16:30–18:00 (13-15 år) kl 18:00-19:30 (16-19 år)

Oppstart: Uke 46. Onsdag 16. nov -  Siste trening: Uke 16

Mål for gruppen Videreføre og utvikle treningen mot de individuelle målene som spillerne har, både kortsiktige og langsiktige. Lære hvordan holde motivasjonen oppe gjennom de store treningsmengdene. Samt det mentale vil være noe av den viktigste utviklingen for spilleren i denne gruppen.

Deltakelse inkluderer:

1,5 timer gruppetrening i tellende uker med trener fra Haga trener team. Hjelp til trenings planlegging. Individuell teknisk trening. Coaching samtaler og 3 pro-timer à 50 min

Oppmøte: Etter treningsplan eller melding fra trener (Spond).

Team Fjogstad

En Byggestein: Det er aldri for tidlig å starte – det gjelder også ved trening som gir mening og som er målrettet. Jo tidligere vi kan komme i gang med å trene best mulig med spillerne, jo bedre blir det. Vi gir dem en introduksjon i systematisk trening som gir forutsetninger for personlig utvikling i det lange løpet.   

Gruppen har to treningsdager hvor man i første omgang kun kan være med på en av dem, enten mandag eller torsdag.

Treningstider: Mandag 17:00 – 18:30 og torsdager fra kl 17:00 – 18:30

Oppstart: Uke 46. mandag 14. november og torsdag 17. nov - Siste trening: Uke 16

Mål for gruppen: Innlæring av gode holdninger til idretten og bygge godt miljø i gruppen. I tillegg sportslig utvikling på gruppe og individuelle mål.

Mål for spiller: For å spillerne skal ha en jevn og stødig utvikling, trenger de å utvikle sin teknikk 

Deltakelse inkluderer:

1,5 time gruppetrening to ganger ukentlig med trenere fra Haga trener team. Hjelp til trenings planlegging. Konkurranser gjennom trening og individuell teknisk trening

Oppmøte: Etter treningsplan eller melding fra trener (Spond).

Team Haga Girls

For hvem?: Jenter i alderen 11-18 år som har ambisjoner om å drive med golf for det sosiale, men med mål om å utvikle sine ferdigheter.

Treningstider: Torsdager kl 19:30 – 21:00 

Oppstart: Uke 46 Torsdag 17. nov - Siste trening: Uke 16

Mål for gruppen: Innlæring av gode holdninger til idretten og bygge godt sosialt miljø i gruppen. I tillegg sportslig utvikling på gruppe og individuelle mål.

Deltakelse inkluderer:

1,5 timer gruppetrening ukentlig med trener fra Haga trener team. Teknisk trening og konkurranser. Stort fokus på mestring og ha det gøy under treningen

Oppmøte: Etter treningsplan eller melding fra trener (Spond).

Team Øverland

 For hvem? Gutter i alderen 11-14 år og 15-19 år som har ambisjoner om å drive med golf for det sosiale, men med mål om å utvikle dine ferdigheter.

Treningstider:  

Mandager kl 16:00 – 17:00 (11-14 år) Oppstart 14. november

Fredager kl 17:00 – 18:00 (11-14 år) Oppstart 17. november

Torsdager kl 18:30 – 19:30 (15-18år) Oppstart 16. november

Mål for gruppen: Innlæring av gode holdninger til idretten og bygge godt sosialt miljø i gruppen. I tillegg sportslig utvikling på gruppe og individuelle mål.

Deltakelse inkluderer:

1 timer gruppetrening ukentlig med trener fra Haga trener team, teknisk trening og konkurranser, stort fokus på mestring og ha det gøy under treningen.

Oppmøte: Etter treningsplan eller melding fra trener (Spond).

Team Blå/Rød

For hvem?Gutter og jenter i alderen 4 – 10 år som har lyst til å lære å spille golf.

Treningstider:

Torsdager 16:00 - 17:00

Oppstart: Uke 1 Torsdag 5. jan

Trenings datoer: 5. jan, 19. jan, 2. feb, 16. feb, 2. mar, 9. mar, 23. mar, 13.apr

Mål for gruppen: Innlæring av gode holdninger til idretten og bygge godt miljø i gruppen, samt utvikling av hver enkelt golfers teknikk.

Deltakelse inkluderer:

1 timer gruppetrening med trener fra Haga trener team. Trening og øvelser som er tilnærmet gruppens nivå for å skape mestring og glede. Konkurranser gjennom trening

Oppmøte: Etter treningsplan eller melding fra trener (Spond).

TRENINGSOMRÅDENE

Nærspill
Nærspilltrening gjennomføres nede på nærspill og puttingområde ved Blå/Gul hull 1.

Putting
Puttetrening gjennomføres på greenen oppe ved klubbhuset

Fjogstad

Fjogstad vårt nye treningsområde med både nærspill, bunker og korte hull.

Veien til Fjogstad-området: Fra Haga kjører du mot Grini Næringspark. Første vei til venstre, rett etter broen over Griniveien, leder inn til en kommunal parkeringsplass. Parker her og gå gjennom skogholtet. Det ca. 100 meter opp til området. OBS! Det er overhodet ikke anledning til å parkere på Nordli Gård (gården som ligger bak greenen på Gul 5).

Haga Junior Facebook

Gruppen er lukket og vil bl.a benyttes for å gi nødvendig informasjon om ad hoc endringer ift oppsatte treningsplaner nedenfor. Be om tilgang via Facebook om du ikke allerede er medlem i gruppen, som junior eller foresatt. Gruppen er også ment som en felles inspirasjonskanal, så er det noen som har informasjon, linker eller annet som andre kan ha nytte av – så legg det ut der.

Dersom du har spørsmål om gruppene eller andre ting ta gjerne kontakt med en av oss

Eirik mobil: 901 31 235

Espen mobil: 916 06 085

Elise mobil: 907 27 728

Med hilsen Haga proteam 🙂

Scroll to Top