Innstilling til nytt styre i Haga Golfklubb

Her kommer en kort presentasjon av de personene som av valgkomiteen er innstilt som det nye styret i Haga Golfklubb:

Kirsten Fuglseth, styreleder

Kirsten Fuglseth er har vært medlem i klubben siden 2015. Hun er en ivrig golfer, er med i THG  og spiller gjerne turneringer. Hun er utdannet musiker og musikkpedagog og har vært rektor ved Bærum kommunale kulturskole i snart 25 år.

Kirsten har vært styreleder på Haga i to perioder allerede, siden 2018. Hun har mange års styreerfaring fra den landsdekkende organisasjonen Norsk kulturskoleråd og fra eget boligsameie.

I tillegg til golf er hun ivrig fuglekikker og har alltid med seg kikkerten på golfbanen!


Einar Clausen, nestleder

Einar Clausen har vært medlem av Haga siden 2004, og han har tidligere vært medlem av Borre, Losby og Vestfold.  Einar er siviløkonom og har lang erfaring fra lederstillinger og styrearbeid i store og mellomstore bedrifter, særlig innenfor maritim industri og grafisk industri.  Trappet gradvis ned virksomheten som selvstendig næringsdrivende fra 2010-tallet og prøver nå å spille mest mulig golf (med vekslende hell).


Jeanette Raastad-Andersson, styremedlem

Medlem på Haga siden 2014. Stiftet THG – Damer i 2015 og ledet gruppen frem til og med 2020. Jeanette er en ivrig golfspiller, og deltar på Callaway Østlandstour i tillegg til flere av klubbens egne turneringer. Jeanette begynner i juni som CFO hos Mustad Eiendom etter 8 år som økonomisjef i Schage Eiendom.  Jeanette er i sin andre periode som styremedlem.


Tone Malm Meinich Hvam, styremedlem

Tone har vært medlem av Haga Golfklubb siden 2016, og gleder seg til sin 7’ende sesong!
Hun er aktivt med i THG, satsingsgruppen for damer på Haga. Spiller på klubblaget for Haga damer og Haga seniordamer, og er med på egne eksterne turneringer i tillegg.
Tone har sittet i klubbstyret i 3 år, første året som vara. Trer nå inn i en ny to års periode som styremedlem i klubbstyret.
Hun har vært med i juniorkomiteen som styrets representant det siste året for å gi komiteen et løft, men trer nå ut da det er stor pågang av foreldre som ønsker å være med. Tone har bakgrunn fra idretten, som daglig leder for Grini Golfklubb fra 2001 – 2015, og synes det er fantastisk givende å kunne bruke denne erfaringen og kunnskapen i utviklingen av den flotte klubben og banen vår her på Haga!


Erik Bølling, styremedlem

Erik er en pensjonert næringslivsmann med variert styreerfaring. 30 års glede med golf, halvparten av disse på Haga. Erik har blikk og sans for kvaliteter på og utenfor banen. Fokus på samhandling og gjennomføring av oppgaver for og med klubben.


Tove C. Hæreid, varamedlem

Tove ble medlem av Haga Golfklubb i 2015, og har siden vært en ivrig golfspiller.
Hun setter stor pris på Haga Damer sine sosiale turneringer på tirsdagskveldene, både på banen og simulatorspillet på vinteren. Hun mener Haga Damer med sitt hyggelige og inkluderende miljø er et viktig bidrag til at damer som begynner med golf fortsetter å spille golf.

Tove ble valgt inn som varamedlem til styret i Haga Golfklubb i 2020, er utdannet sivilingeniør og jobber i byggebransjen.


Marius Seip Blakstad, varamedlem

Marius er 26 år og kommer fra Bærum.

Han har vært medlem i Haga Golfklubb siden klubbens opprinnelse og har representert klubben i en rekke turneringer rundt i landet som junior. Etter endt studium har Marius nå begynt å arbeide som revisor i PwC.

Marius ser frem til å bli varamedlem i Haga og håper han kan bidra til gode løsninger.

Scroll to Top