Info fra leder av Seniorkomiteen

Hei igjen alle nye og kjente seniorgolfere,

Da er vi seniorer i full gang med årets golfsesong. Jeg må nevne at aldri har jeg opplevd banen vår så bra på et så tidlig tidspunkt som i år – gleder meg virkelig til videre spill.

Vi er også i full gang med gjennomføring av årets seniorturneringer, og har pr. d.d. gjennomført to turneringer.

  1. Texas Scramble 12. mai med 68 deltakere, 17 flighter. Vinnere av turneringen ble Cato Bryn/Gunnar Dalen/Mikkel Heiberg Storm/Petter Kolderup
  2. Stableford 19. mai med 67 deltakere. Vinner ble Stein Erik Halvorsen med 42 poeng, fantastisk score. Det er å bemerke at 20 spillere spilte til sitt eget hcp eller bedre.

Vi har satt et maksimum på 72 spillere/deltakere når vi gjennomfører den spilleformen som vi praktiserer pr. d.d. (Shotgun), så det er bare å melde seg på – førstemann til mølla prinsippet praktiseres.

Det er veldig hyggelig at vi i år har fått en tilvekst av spillere, både på dame- og herresiden, veldig bra!

Torsdag 2. juni vil vi gjennomføre turneringen 3 køller + putter, det er en god stund siden vi har benyttet denne spilleformen, men vi ser at det er viktig med noe variasjon av spilltyper.

Jeg har snakket med vår nye sportssjef Andreas Thorp, han kommer til oss for å fortelle om sine oppgaver, tanker for fremtiden og andre relevante momenter ift sin stilling/funksjon. Andreas vil komme på terrassen når siste flight er ferdig. Håper at de fleste setter av tid for deltakelse på dette.

Vi vil fortsette turneringene våre hver torsdag fremover, og vi vil om ikke alt for lenge legge alle turneringer frem til og med august inn i Golfboks. Den første torsdag i hver måned vil det gjennomføres turneringer som ikke er Stableford.

Når det gjelder inntasting av score på telefonen, begynner dette å bli veldig bra, husk å taste inn score underveis!

Hastighet på spillet er det også viktig å ivareta. Viktig å følge flighten foran dere!!!

Hvis det skulle være noen spørsmål, ta gjerne kontakt med meg!

Gleder meg til videre spill sammen med dere!

 

Golfhilsen
Kjell Yssenmoen
Leder Haga seniorer

Scroll to Top