Evaluering etter åpningsdagen.

Åpningsdagen er unnagjort og tilbakemeldingene er mange. Det er svært gledelig at vi har fått mye skryt for greenene våre. Godt beskyttet av vinterisolerende duker vinteren gjennom framstår greenene i år bedre enn på lenge, så pass tidlig på sesongen.

Vi vurderte det som forsvarlig for banen å åpne for spill i dag, vel vitende om at det ville komme noe nedbør gjennom dagen. Kommende natt vil det også komme mindre mengder nedbør. Utover dagen i morgen er det meldt om fint vær. For 17. mai derimot er værmeldingen bare trist. Det meldes om ca. 20 mm regn.

Våre greenkeepere har vurdert baneforholdene nå i kveld og besluttet at det er forsvarlig å holde åpent for spill i morgen, søndag 16. mai, forutsatt at værmeldingen holder. Vi registrerer at folk har vært flinke til å reparere divots og nedslagsmerker. De skadene på banen som oppstår er håndterbare.

For 17. mai derimot er det meldt om større nedbørsmengder. Dersom denne værmeldingen opprettholdes i morgen vil vi mest sannsynlig stenge banen for spill både 17. og 18. mai. En beslutning om dette vil bli tatt ut på dagen, søndag 16 mai. Alle spillerne som har bestilt starttider disse dagene vil få beskjed. Informasjon vil også bli lagt ut på hjemmesiden.

Vi gjøre løpende vurderinger av baneforholdene og vil legge ut nyheter på hjemmesiden så snart vi har informasjon som våre medlemmer bør vite om.

 

 

Scroll to Top