Hallgeir vant den utsatte matchplay finalen

Endelig ble finalen i Haga matchplay 2020 gjennomført etter flere utsettelser! Været var optimalt og banen i god stand. Finalen ble spilt mellom Tone Malm Meinich Hvam og Hallgeir Tveiten på blå og rød sløyfe.

Hallgeirs oppsummering:

Som seg hør og bør var spenningsnivået høyt men stemningen god. Etter to gode utslag, var Tone litt uheldig med innspillet på første hull mens Hallgeir satte innspillet helt inntil og gikk 1 opp. Dette gjentok seg også på hull 2 og 3, og da Hallgeir satte en lang birdieputt på hull fire var han 4 opp. På hull 5 og hull 6 slo Tone raskt tilbake og reduserte, før Hallgeir igjen tok to hull. Etter ett solid hull 9 av Tone med lang drive midt i fairway og flott innspill stod det 3 opp til Hallgeir etter første 9. Etter dette var det svært jevnspilt, men Hallgeir kapret poeng på de neste hullene og var gjerrig på slagene. Matchen ble til slutt avgjort på hull 14 der det ble deling på henholdsvis par og bogey.

Hallgeir gikk derfor seirende ut 5&4 i 2020 utgaven av Haga matchplay.

Tones oppsummering:

Hallgeir, klubbens nye juniorkomiteleder,  klinte til fra start og fikk 4 opp før mitt spill begynte å sitte. Så tok jeg to på rappen og øynet håp. Hver gang jeg trodde han slo ut, eller han kom i salaten. Så neida. Han lå der han…. Og reddet både birdier og par!

Hallgeir måtte tangere sin “personlige rekord” og hcp for å vinne…. og med 77 slag satt det!

Jeg hadde litt stang ut på green. Til tross for at putteren har sittet mer enn noen gang de siste 3 uker…. Drivene var ok. Men ikke brennhet som de kan være. Vi lå stort sett likt i meter på flere hull, og for innspill….. Men Hallgeir pepret pinnen! Han spilte som en 5.4 hcp’er…og jeg 12.0 . Og han misset minimalt.

Chipp har aldri vært min greie. Men etter nitidig øving satt de endelig! Men det hjalp ikke.

Utrolig gøy endelig å få spilt etter måneder i juniorkomitemøter med litt humor rundt hvem som la ned flest treningstimer. Ble en greie…

At jeg er konkurranse “gal” på min hals må vite. Men det mange ikke vet, er at jeg, fra jeg var 8 år,  har hatt stor lidenskap for biler og kunne alle bilmerker! Ikke så vanlig for en jente i 1977. Jeg er en av de jentene som “dauer” når det kommer en cool bil! Nå kjører jeg derimot en snusfornuftig bil for “første gang i mitt liv”… Og må innrømme at jeg kanskje ble litt “sjakk matt” da jeg så hvilken bil jeg konkurrerte mot…. P plassen får en flott bil på sin hederlige nye plass. Og eieren er jaggu igjen dårlig golfspiller heller ! Say no more….

Gratulerer Hallgeir!

Klem en stolt nr. 2 Tone Malm Meinich Hvam

Og håper innlegget bidrar til ny bilsponsor i klubben snarest. Jeg er klar

Scroll to Top