Dagens Status - Haga Golf

18 hull: Blå -Gul

Stengt pga frost

Aksjonærsløyfen
(9 hull): Rød

Stengt pga frost

Golfbil:

ikke tillatt

Ballplassering:

en kØllelengde på kortklippet område

Driving range:

Fjogstad treningsområde:

se www.toppgolf.no

Åpen

Kafe:

Proshop:

Administrasjon:

09 - 21 alle dager

09 - 16 alle dager

09 - 16 alle hverdager

BEKKESTUA VÆR

 Haga Golf
Griniveien 315
1356 Bekkestua

Proshop

67165900 - tast 1
Proshop: 08.00-18.00

Kafe

968 628 40 (direkte)
Kafe: fra 11.00-19.00

Daglig leder

67165900 - tast 4
Daglig leder : 09.00 - 15.00

Team Haga Golf Damer – THG

Vi er satsningsgruppen for HAGA GK Damer der alle har ambisjon om å bli enda bedre golfspillere. For oss er golf en idrett. Vi prioriterer golf høyt og skaper golfglede sammen, gjennom faste treninger og turneringer øker vi nivået til aktive kvinner i Golf Norge!

Vi har stort engasjement og et aktivt forhold til trening – sammen og hver for oss. Vi setter oss individuelle og felles målsettinger for hver sesong og deler de med andre.

Våre felles treninger spenner seg fra strategiske og mentale økter til fysiske treninger, ulike former for spill på bane samt aktiviteter rettet mot å bli bedre konkurranse-spillere. Vi jobber aktivt for å lære av hverandre og skape et motiverende og utviklende miljø.

Målsetningen er best mulig plassering for så mange av oss som mulig. En god del av vår trening er direkte rettet mot å bli bedre konkurranse-spillere.

Vi har et etablert turneringsmiljø og deltar på mange interne og eksterne turneringer, individuelt eller som lag. Når vi deltar i konkurranser er vi modige i vårt spill, bidrar til god stemning og ønsker andre suksess.

Vi er stolte over å sette HAGA GK på turneringskartet. Vi er bevisst vår rolle som ambassadør for HAGA og spiller mange turneringer på andre klubber.

Vårt spill, vår væremåte, vårt engasjement og vår golfglede skal inspirere andre kvinner og bidra til HAGA GKs omdømme som en attraktiv klubb for kvinner spesielt. Gjennom satsning, mestring og konkurranseglede skal vi være forbilde for neste generasjons konkurransekvinner.

Vi har et unikt samhold og fellesskap som kjennetegnes av raushet, toleranse og inkludering. Vi heier på hverandre i medgang og motgang.

Vårt samarbeid med andre grupper, på eller utenfor HAGA GK, er aktivt og gjenspeiler de samme verdiene. Vi er tilgjengelige og åpne for felles aktiviteter

Spond er vår hovedkanal for medlemmer av gruppen. Her har vi informasjon om; Treninger, sosiale aktiviteter, turer, turneringer som er viktige for oss.

Vi deler nyheter om oss på Haga og Haga Ladies sine facebook sider samt Haga sine websider.

Lyst å bli med oss?

Vite mer? Teste ut noe med oss?
Ta kontakt:
Marianne Gjesvik Mancini: 414 60 967

Nyheter

Klubbmesterskapet 2020 er i gang

Klubbmesterskapet 2020 ble slått i gang kl. 08.00 etter en tung og regnfylt natt. Banemannskapene har jobbet på spreng siden kl. 06.00 og gjort sitt

Resultater fra Østlandstour på Haga

Østlandstour ble spilt på Haga i helgen 15-16 august. Hele 73 spillere var påmeldt til turneringen som ble spilt under strålende forhold. I herreklassen (Brutto

Scroll to Top