Haga THG damer

Haga THG – for konkurransespillende golfinteresserte damer

Haga Golf har ambisjoner om å være en attraktiv klubb for konkurransespillende voksne golfere. Team Haga THG Damer er en spillegruppe for særlig golfinteresserte damer som ønsker å trene og utvikle seg sammen med likesinnede, samt spille turneringer. Gruppen ble startet i 2016 og består av omtrent 20 spillere. THG har ukentlige fellestreninger og spiller turneringer som Østlandstour, Midam og Norsk Seniorgolf- i tillegg til klubbens egne turneringer som Haga Ladies, Medal, Match og klubbmesterskapet.
THG er åpen for alle med hcp 21 eller lavere. Hcp er imidlertid ikke det viktigste kriteriet for å være med i THG – det som betyr noe er at man vil trene og utvikle seg. Og det er alltid plass til flere! NGF har oppmuntret til tiltak som kan fremme spesielt kvinnegolf, og med et eget aktivitetstilbud til turneringsspillende damer i klubben har Haga nå gått i bresjen for å skape et konkurransemiljø for denne målgruppen.

Vil du vite mer? Ta kontakt med oss!
Medlemskap i gruppen gjelder for en sesong av gangen. Er du nysgjerrig på hvem vi er og hva vi holder på med kan du ta kontakt med Marianne Mancini, 414 60 967 eller Jeanette Raastad – Andersson, 992 49 161

Haga Golfklubbs styreleder vant Østlandstour

Hagas egen styreleder, Kirsten Fuglseth, vant både finalerunden og totalt …

Les mer →

Klubbmesterskapet 2020 er i gang

Klubbmesterskapet 2020 ble slått i gang kl. 08.00 etter en …

Les mer →

Resultater fra Østlandstour på Haga

Østlandstour ble spilt på Haga i helgen 15-16 august. Hele …

Les mer →
Scroll to Top