Dagens Status - Haga Golf

18 hull Blå - Gul

ÅPEN

Aksjonær sløyfe - Rød

ÅPEN

Golfbil

tillatt

Ballplassering

ett scorekort, kortklippet

Driving range:

se www.toppgolf.no

Kafe:

08 - 21 (Alle dager)

BEKKESTUA VÆR

Dagens Aktiviteter

 Haga Golf
Griniveien 315
1356 Bekkestua

Administrasjon

67 16 59 00 - tast 2
Administrasjon : 09.00 - 16.00

Proshop

67165900 - tast 1
Proshop: 08.00-18.00

Kafe

968 628 40
Kafe: 08.00-21.00

Haga status 19. mars

Vi er godt i gang med klargjøring av banen. Men dekkskift må desverre avvikles på grunn av manglende kapasitet.

Vårt mål er å få banen klar til åpning i månedsskiftet april-mai. Hvorvidt den pågående situasjonen relatert til Koronavirus kommer til å påvirke spill på bane og tidspunkt for sesongåpning er noe vi ikke har kontroll over. Men Golfforbundet, sammen med representanter fra klubbene, jobber med dette spørsmålet mot både Idrettsforbundet og norske myndigheter. 

Halvparten av våre britiske banearbeidere er rammet av enten karantenebestemmelser eller stengte grenseoverganger. To sitter i karantene her i Norge mens ytterligere tre venter hjemme på å kunne reise til Norge. Heldigvis kan vi i tiden framover utnytte ledig kapasitet hos våre fire proer. Med denne hjelpen regner vi med å kunne klare av det som må gjøres fram mot sesongåpning.

Vi har i dag startet med å legge ut vekstduker på alle greenene (som ser ut for å ha klart seg greit gjennom vinteren, dog med enkelte soppskader som vi har sprøytet over i dag). I dagene og ukene framover planlegger vi for lufting og dressing av fairways og teesteer, klargjøring av bunkere, noe dreneringsarbeid, vertikalskjæring, dressing og hjelpesåing av greener, utplassering av baneskilt og møbler, etc. Vi kommer også til å bygge ny 56-tee på Gul 7 og klargjøre treningsområdet på Fjogstad.

Med redusert kapasitet blant banearbeiderne i tillegg til at vår assisterende banesjef/mekaniker, Darren Leith, har valgt å reise hjem til Skottland for videreutdanning, må vi dessverre avvikle dekkhotell og dekkskifttjenesten. Arbeidet med banen må gå foran. Vi vil derfor ta direkte kontakt med dere som har dekkhotell på Haga for å avtale tidspunkt for henting av dekkene. Vi beklager den ulempen det medfører for enkelte.

Lee McAndrew (bildet under) som også jobbet på banen i fjor vil tre inn som ny assisterende banesjef fra og med 1. mai. Lee har flere års erfaring som banesjef fra Storbritannia og er meget kompetent.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Haga Ladies formiddag 15 september

HAGA LADY FORMIDDAG 15. SEPTEMBER/SF-KONKURRANSE Så heldige vi har vært med tirsdagsturneringene i år – bare fint spillevær – også i dag. 29 Haga  Ladies på startlisten på Blå/Rød sløyfe. Siste Stablefordturnering som er tellende i Haga Lady-2020-serien. Vi konkurrerte i 2 klasser og høye vinnerscores også i dag og noen forbedret sitt resultat i Haga

Les mer »

Årets Medalvinner er kåret

Det ble en spennende og jevn finale i årets Haga Medal som har gått hver onsdag gjennom hele sesongen. 16 spillere stilte til start. Marianne Manchini ledet foran Terje Gausel og Nikki Schei før finalerunden. I finalen tok alle spillerne med seg gjennomsnitlig stablefordpoeng fra sine 5 beste runder gjennom sesongen. I finalen ble denne

Les mer »

Haga Golfklubbs styreleder vant Østlandstour

Hagas egen styreleder, Kirsten Fuglseth, vant både finalerunden og totalt i årets nettoklasse for damer på Østlandstouren. Hagas damer dominerte stort i finalerunden i denne klassen med Caroline Wannehag og Liv Jenny Lindberg Salvesen på de neste plassene. Deretter fulgte ytterligere 5 Hagadamer. I sammendraget (Order of Merit) vant Kirsten stort foran Unni Kathrine Gausel

Les mer »
Scroll to Top