Dagens Status - Haga Golf

9 hull Rød

STENGT for sesongen

Aksjonær sløyfe

STENGT for sesongen

Golfbil

Ballplassering

Driving range:

se www.toppgolf.no

Kafe:

Proshop:

11 - 19 (tirsdag - søndag)

10 - 16 (mand-fred)

BEKKESTUA VÆR

 Haga Golf
Griniveien 315
1356 Bekkestua

Administrasjon

67 16 59 00 - tast 2
Administrasjon : 09.00 - 16.00

Proshop

67165900 - tast 1
Proshop: 08.00-18.00

Kafe

968 628 40
Kafe: 08.00-21.00

Haga status 19. mars

Vi er godt i gang med klargjøring av banen. Men dekkskift må desverre avvikles på grunn av manglende kapasitet.

Vårt mål er å få banen klar til åpning i månedsskiftet april-mai. Hvorvidt den pågående situasjonen relatert til Koronavirus kommer til å påvirke spill på bane og tidspunkt for sesongåpning er noe vi ikke har kontroll over. Men Golfforbundet, sammen med representanter fra klubbene, jobber med dette spørsmålet mot både Idrettsforbundet og norske myndigheter. 

Halvparten av våre britiske banearbeidere er rammet av enten karantenebestemmelser eller stengte grenseoverganger. To sitter i karantene her i Norge mens ytterligere tre venter hjemme på å kunne reise til Norge. Heldigvis kan vi i tiden framover utnytte ledig kapasitet hos våre fire proer. Med denne hjelpen regner vi med å kunne klare av det som må gjøres fram mot sesongåpning.

Vi har i dag startet med å legge ut vekstduker på alle greenene (som ser ut for å ha klart seg greit gjennom vinteren, dog med enkelte soppskader som vi har sprøytet over i dag). I dagene og ukene framover planlegger vi for lufting og dressing av fairways og teesteer, klargjøring av bunkere, noe dreneringsarbeid, vertikalskjæring, dressing og hjelpesåing av greener, utplassering av baneskilt og møbler, etc. Vi kommer også til å bygge ny 56-tee på Gul 7 og klargjøre treningsområdet på Fjogstad.

Med redusert kapasitet blant banearbeiderne i tillegg til at vår assisterende banesjef/mekaniker, Darren Leith, har valgt å reise hjem til Skottland for videreutdanning, må vi dessverre avvikle dekkhotell og dekkskifttjenesten. Arbeidet med banen må gå foran. Vi vil derfor ta direkte kontakt med dere som har dekkhotell på Haga for å avtale tidspunkt for henting av dekkene. Vi beklager den ulempen det medfører for enkelte.

Lee McAndrew (bildet under) som også jobbet på banen i fjor vil tre inn som ny assisterende banesjef fra og med 1. mai. Lee har flere års erfaring som banesjef fra Storbritannia og er meget kompetent.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Innesesongen 2020/2021

Kjære Haga seniorgolfer! På vegne av Hagas seniorer har seniorkomiteen inngått avtale med Toppgolf for kommende innesesong 2020/2021. Nedenfor finner du hovedpunktene i denne, samt regler for handicap og Order Of Merit for innesesongen. PRIS: kr 335,- pr. person pr. gang. Inkludert i prisen er kaffe og isvann under spill, samt kaffe og 1 vaffel pr. person

Les mer »

Siste uteturnering | Sesongen 2020

Da er utesesongen for seniorgolf 2020 definitivt avsluttet, siste turneringsdag ble gjennomført den 15. oktober med 54 deltakere, hvilket må sies å være bra sett i forhold til årstiden.  Banen var fremragende. Vi vil takke for en flott golfsesong, og ønsker alle velkommen til neste års seniorgolf. For øvrig starter innegolfen på Toppgolf den 22.

Les mer »

Seniorturnering 8. oktober

Resultat seniorturnering 8. oktober 2020 Det begynner definitivt å nærme seg avslutning på årets golfsesong etter en strålende sesong. For øvrig var det en meget jevnt resultat, spesielt i klasse 1. Premiering: Klasse Plassering Navn Score 1 1 Somchit Kanokhong 38   2 Kjell Yssenmoen 38   3 Per Anton Jenssen 38   4 Helge

Les mer »
Scroll to Top