Dagens Status - Haga Golf

9 hull Rød

STENGT for sesongen

Aksjonær sløyfe

STENGT for sesongen

Golfbil

Ballplassering

Driving range:

se www.toppgolf.no

Kafe:

Proshop:

11 - 19 (tirsdag - søndag)

10 - 16 (mand-fred)

BEKKESTUA VÆR

 Haga Golf
Griniveien 315
1356 Bekkestua

Administrasjon

67 16 59 00 - tast 2
Administrasjon : 09.00 - 16.00

Proshop

67165900 - tast 1
Proshop: 08.00-18.00

Kafe

968 628 40
Kafe: 08.00-21.00

Her på Haga har vi et PGA-utdannet proteam med lang erfaring og vi er opptatte av å kunne gi dere spillere kvalitet, erfaring og glede. Tom, Kent, Eirik, Espen og det nyeste tilskuddet til vårt team, Tonje, står klare til å hjelpe deg for å gjøre dette til din beste sesong.

 

Tom er head pro på Haga golf, og har jobbet som Pro siden 1994.

Han er utdannet fra PGA Svergie og Norge. Tom har sittet i PGA sin utdanningskomite og har tidligere vært trener på NTG. Han har stor erfaring med alt fra elite-spillere (erfaring fra Ladies European Tour og college – nivå) og nybegynnere i alle aldre.

 

Kent har jobbet som Pro siden 2003. Han har utdannelse fra PGA Norge, Norges idrettshøyskole, Trackman University og Mac o Grady. Som trener har Kent mye erfaring med å konkurrere på høyt nivå som tidligere skihopper. Kent trener alle nivåer og alle aldre.

Eirik har jobbet hos oss siden Mai 2016. Eirik har utdannelse fra Høgskolen i Hedmark med en bachelor i idrettsvitenskap med spesialisering i trenerrollen innenfor golf. Utdanningen er et samarbeid mellom Høgskolen, Norges Golfforbund og PGA Norge. Eirik jobber på Haga med instruksjon av barn og voksene i alle aldre og med alle nivåer. For Eirik det viktig med et solid og effektivt balltreff. 

IMG_8676

Espen har jobbet som trener siden 2010, og har utdannelse fra PGA Norge, og videreutdannelse igjennom PGA og NGF med mentorprogrammet for å bli treners trener. Espen har mye erfaring med trening av voksne og juniorer på alle nivåer, fra amatør til elite (college nivå). Han er opptatt av å gjøre treningen enkel, sånn at man kan ta med det man lærer ut i spill.

Tonje er selv profesjonell golfspiller og spiller på Ladies European Tour. Hun har spilt på det høyeste nivået i Europa de siste 6 årene og skal fra og med i år være trener hos oss på Haga GK ved siden av hennes egen satsning. Tonje har vært på landslaget de siste 15 årene og skal dele sine erfaringer fra profesjonell golf med oss på Haga.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Innesesongen 2020/2021

Kjære Haga seniorgolfer! På vegne av Hagas seniorer har seniorkomiteen inngått avtale med Toppgolf for kommende innesesong 2020/2021. Nedenfor finner du hovedpunktene i denne, samt regler for handicap og Order Of Merit for innesesongen. PRIS: kr 335,- pr. person pr. gang. Inkludert i prisen er kaffe og isvann under spill, samt kaffe og 1 vaffel pr. person

Les mer »

Siste uteturnering | Sesongen 2020

Da er utesesongen for seniorgolf 2020 definitivt avsluttet, siste turneringsdag ble gjennomført den 15. oktober med 54 deltakere, hvilket må sies å være bra sett i forhold til årstiden.  Banen var fremragende. Vi vil takke for en flott golfsesong, og ønsker alle velkommen til neste års seniorgolf. For øvrig starter innegolfen på Toppgolf den 22.

Les mer »

Seniorturnering 8. oktober

Resultat seniorturnering 8. oktober 2020 Det begynner definitivt å nærme seg avslutning på årets golfsesong etter en strålende sesong. For øvrig var det en meget jevnt resultat, spesielt i klasse 1. Premiering: Klasse Plassering Navn Score 1 1 Somchit Kanokhong 38   2 Kjell Yssenmoen 38   3 Per Anton Jenssen 38   4 Helge

Les mer »
Scroll to Top