Haga Netto’n 2022 finale

Da var det Haga Netto’n over for i år.

Haga Netto’n er turneringstilbudet til herrer i Haga Golfklubb og spilles hver mandag gjennom sesongen. I år har over 160 herrer vært innom turneringen. Det har blitt spilt 19 runder pluss finalen.

Hele 75 mann hadde valgt å prioritere golf i finværet på lørdagens finale (i stor kontrast til en horribel værmelding) og nesten samtlige på toppen av Order of Merit stilte til start.

Det ble en utrolig spennende finale som ikke ble avgjort før siste putt var slått i av siste gruppe og folk på terrassen slet med å finregne på hvordan dette egentlig hadde endt.  I år ble marginen 14 poeng i favør av Nikolay E. Hauger som har vist god høstform og samlet mange poeng de siste ukene. Av de 420 poengene som ble vinnerscoren i årets Netto’n har han samlet 292 av dem de siste 5 ukene av årets serie. Det er en meget sterk finish på “Niko” som med det vant pokalen for årets OoM foran Eirik BjørndalAndreas SlettaFelix Furuholmen Møller Warmedal og Tom Hestø. Han tok også med seg en plass på Anker Cup-laget i 2023.

Gratulerer til alle rundevinnere og Order of Merit vinner! Stor takk også til alle herrer som har deltatt i årets Haga Netto’n og ikke minst takk for de som har jobbet frivillig med Haga Netto’n.

Vi gleder oss til å se dere og nye fjes i 2023.

Scroll to Top