Dagens Status - Haga Golf

18 hull Blå - Rød

ÅPEN

Aksjonær sløyfe - Gul

ÅPEN

Golfbil

tillatt med legeattest

Ballplassering

Nei

Driving range:

se www.toppgolf.no

Kafe:

08 - 21 (Alle dager)

BEKKESTUA VÆR

Dagens Aktiviteter

 Haga Golf
Griniveien 315
1356 Bekkestua

Administrasjon

67 16 59 00 - tast 2
Administrasjon : 09.00 - 16.00

Proshop

67165900 - tast 1
Proshop: 08.00-18.00

Kafe

968 628 40
Kafe: 08.00-21.00

Haga Ladies Høsttur

Høstens første Sverigetur gikk til Sankt Jörgen Park Resort utenfor Göteborg.

Haga Ladies Høsttur til Sverige 2.– 4. september 2019

Høsttur nr. 1 gikk i år til Sankt Jörgen Park Resort, rett nord for Gøteborg.

Her var vi også i 2014 og mange hadde ønsket seg tilbake hit.

Fullbooket tur også i år med 28 Haga Ladies.

Albatross Golfklubb skulle spilles på vei ned for de som ønsket det og tirsdag og onsdag skulle Sankt Jörgen Park Golf spilles og de to siste rundene skulle telle i kampen om å bli ”Dronningen av Sverige”. Dessverre var ikke været helt med oss på denne turen. 

Mandag

16 Haga Ladies møttes på naturskjønne Albatross Golfklubb– med utslag fra kl. 12.30. Albatross Golfklubb er fra 1973 – et golfanlegg med 36 hull – kun 15 min nord for Gøteborg. Banen var ny for oss alle. Solen skinte, men MEGET sterk vind i spill denne dagen.

En virkelig flott bane som var et hyggelig bekjentskap og som vi gjerne vil besøke igjen.  Etter endt spill var det kort vei til Sankt Jörgen. På en liten kolle med utsikt til Gøteborg, midt i en næringspark, ligger Sankt Jörgen Park Resort. Privateid lekkert hotellanlegg med personlig touch med innredningen – meget hjemmehyggelig. Golfbanen nesten i pitch-avstand fra hotellet. Her ble det gjensyn i Bula Bar med resten av Haga Ladies som alle hadde hatt en hyggelig nedtur med stopp her og der.

Nydelig 3-rettere middag i hotellets flotte spisesal Garden Cafe og som alltid topp stemning når Haga Ladies møtes. Så var vi veldig spente på været på tirsdag – her ble det mange sjekk på yr.no.

Tirsdag

Trist morgen med regn og vind – skulle vi være så uheldige? Men her kunne vi stole på yr.no – som viste oppholdsvær og til og med litt sol utover dagen. Utslagstidene ble utsatt en halv time – og da var vi fornøyd. Banens første 9 hull ble åpnet i 1991 og 18-hulls-banen innviet i 1996. En teknisk vanskelig bane og banen var ny for mange av damene. Vann i spill på 13 av hullene. Kvillebekken renner tvers gjennom banen og skaper hodebry på 6 av hullene og i tillegg over 70 dype bunkere. Flere hull med greenen på en liten “øy” med flotte broer over – vakkert med rikt fugleliv og vakker eikeskog. På hull 9 – 17 åpenbarte det seg linksaktig terreng med myke killer, myrer, vann og gress i røffen. Også en vakker del av banen. En flott bane som vi husket det.  Men banen som møtte oss i dag var både tung og våt og høy og vanskelig tøff gjorde det ikke bedre. Men vi gjorde vårt beste. Og det ble en fin dag på banen i forhold til forventningene. SF konkurranse som skulle telle i kampen om å bli ”Dronningen av Sverige”.

Premieutdeling i auditoriet før middag.  Gratulerer til Susan med 1. premie og 32 p.

Nr. 2 Putte med 29 p og nr. 3 og nr. 4 – begge med 28 p: Annegrete og Ellen.

Nr.  5 og nr. 6 begge med 26 p: Trine Lise og Bente.

NP-konkurranse på 2 av par 3 hullene. På hull 1 var Ellen nærmest. På hull 6 var Eva SF den eneste på greenen. 1 birdie i dag: Heidi på hull 1.

Så tid for nok en nydelig 3-retters middag – meget utsøkt og også i dag topp stemning. Vi liker jo på reise på tur sammen.

Onsdag

Ikke lystig værmelding: Regn hele dagen.

Godt kledd mot regnværet og med ”polstret” golfbag var vi optimister – yr.no tar jo feil noen ganger, men dessverre ikke i dag. Enda våtere og for de fleste vaskeligere å spille og mange med lave scores.

Konkurransen ble avblåst når vi kom forbi klubbhuset etter 8 hull. Disse hullene skulle være tellende sammen med tirsdagens runde. Men de tøffeste – et par flighter gikk videre og noen fullførte 18 hull i det våte været.

Samling i klubbhuset med varm lunsj etter endt runde. Når vi alle 28 igjen var samlet var det premieutdeling.

De 6 beste etter 8 hull og alle med imponerende scores: 16 p: Eva SF, Ellen og Putte. Nr. 4 og 5 begge med 14 p Eva MS og Trine Lise. Nr. 6 med 13 p Torill.

NP på hull 1 også i dag og her var Mia nærmest. På hull 8 – det tøffe oppover par 3-hullet skulle den nærmeste etter slag 2 premieres og det var Ellen med 50 cm fra hullet.

Birdie til Ellen på hull 4 – dagens eneste.

Gratulerer til Putte som ble ”Dronningen av Sverige”– med beste sammenlagt resultat etter 18 hull tirsdag og 8 hull onsdag: 45 p totalt.. Nr 2 ble Ellen med 44 p og nr. 3 Susan med 41 p. Flotte premier til dere alle.

En stor takk til arrangementskomitèen: Bjørg og Torill for opplegg og planlegging og flott gjennomført. Sprudlevann i morsomme flasker vanket til Bjørg og Torill – i regi av Mona. Som alltid takk også til oss alle humørfylte, sporty og positive Haga Ladies som liker å dra på tur sammen og som alle bidrar til at det hver gang blir nok et hyggelig minne

Se gjennom fotoene for å gjenoppfriske minner eller se hva du gikk glipp av i år!

Takknemlig hilsen fra oss alle til arrangementskomitéen.

Så gjensto en tøff kjøretur hjem – med kraftig regn, overvann og mye trafikk.

Kari 7. sept. 2019

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Eclectic turnering på Haga!

Denne sesongen har Haga hatt som mål å arrangere flere turneringer med ulike spilleformer. Derfor kan vi med glede opplyse våre medlemmer om at vi arrangerer en Eclectic turnering som spilles over 2 dager, Søndag 9 august og Søndag 20. September, og det er løpende start fra kl. 13.00 begge dager. Du spiller 18 hull

Les mer »

Banestatus 22. juli

Etter mange uker med variert vær og mye trykk på banen er det på tide å dresse både fairways og greener.  Arbeidet begynte i går og alle våre 27 greener er nå ferdig “top-dressed”. Top dressing er helt nødvendig for at gresset vårt vokser jevnt og at underlaget holder seg fast alle steder. For nærmere

Les mer »

Haga på 7. og 8. plass i Lag NM

Lag NM 1. div Fana Golfklubb 18.07 Vi er ferdige med 2 regnfulle dager i Bergen. På programmet skulle det spilles 36 hull – fredag/lørdag – og 18 hull på søndag. Spilleformatet er likt som i Ryder Cup, men i NM spiller vi slaggolf, ikke matchplay. Det vil si at vi skulle spille 2 runder

Les mer »
Scroll to Top