Stableford & 1. runde i Eclectic | Ettermiddag 25. august

Også 27 ettermiddagsdamer la optimistisk i vei på stableford-runden og første del av eclectic-konkurransen. Og hvilke værfenomen vi skulle gjennom – først strålende sol, så øsende solregn, så fantastisk regnbue som så ut som den gikk ned i hullet på rød 7. Og for noen ble det også en usedvanlig fargerik runde. Utfordrende flagg-plasseringer, raske greener som ut på kvelden ble noe tregere, gjorde sitt til å fargelegge resultatene. De beste fargeleggerene gikk faktisk i første flight – det var da de også som fikk de mest varierte værforholdene – så bra spilt av både Gro H og Hilde M. 19 p på begge to, det hadde også 3. kvinne på pallen, Aase Marie. Mange gode resultater, de 8 første hadde 18 p eller mer. For øvrig vrimlet det av både par, bogeyer og dobbeltbogeyer, noen lå an til supre poengsummer, men så var det gul 7, 8 og 9 da…

Den eneste som fikk birdie i dag – at på til 2 ganger, var Tanya på gul 5 og gul 8. Åtte damer ble premiert i dag og kan hente gavekort i Proshopen/Elise. Gratulerer til alle.

PREMIELISTE (fullstendig resultatliste i golfbox):

1.       Gro K Huseby 19 p
2.       Hilde B Mæhlum 19 p
3.       Aase Marie Haugen 19 p
4.       Kama Daasvand 18 p
5.       Tove Lysne 18 p
6.       Inger-Johanne Strand 18 p
7.       Katrine Hansen 18 p
8.       Nina S Bjerke 18
9.       Karin Francke 17 p

 

For oss alle – uansett god eller mindre god runde i dag, neste uke er det nye muligheter til å sette sammen en topp eclectic-runde. Og husk – du er med i eclectic-konkurransen om du bare kunne spille i dag, eller bare neste gang. Så meld deg på i Golfbox! Vanlig stableford-runde i tillegg. 

 

Scroll to Top