Haga damer (kveld) 14. september

Texas Scramble!

 Siste tirsdagsturnering for kveldsdamene var en stor suksess! Texas Scramble er noe av det morsomste som finnes – det er vi alle enige om. I går ettermiddag hadde vi i tillegg gleden av å møte Haga-nykommer Inger Marit Hagaseth. Velkommen!

Dagens oppsummering har dere her: Line skrøt av banen – «det gikk nesten ikke an å se forskjell på fairway og rough», Anette syntes det var morsomt og sa at laget hadde god fokus på gjennomslag i svingen («det ble nesten-birdie hele veien» 😉). Det alle sa, var at det var svært godt teamarbeid og MYE latter!

Ellers trakk Elin Roen frem det hun kalte «årets putt»: 10 cm fra hullet og … BOM! Men Elin bevarer roen og er alltid like blid! Dagens heldige var Nina Solvang Bjerke og Lena Deinoff. Til slutt, dagen kuriositet: det var faktisk et par turgjengere som valgte å ha picnic på gul hull 5. Ny ekstremsport kanskje?

Vi vil gjerne gratulere gårsdagens Scramble-vinnere!

  1. Annegrete Ringdal, Susan Brown, Mette U. Bakke, og Line Rød Flinder, 31 p
  2. Inger Marit Hagaseth, Ina G. Eide, Anne Thorbjørnsen og Kama Daasvand, 30 p
  3. Tanya Sturk, Hilde I. Vogt, Hanne R. Sem og Cathrine Hoen, 30 p

Vi takker dere alle for en super sesong og gleder oss til å se så mange som mulige på avslutningsmiddagen neste tirsdag! Dersom dere ikke kan, håper vi å se dere når innesesongen starter (informasjon kommer).

Scroll to Top