Grill og spill

Grill og Spill

GRILL OG SPILL HAR IKKE KOMMET I GANG FOR 2021

Grill og Spill ble innført på Haga sesongen 2019 etter å ha hentet inspirasjon fra våre kjære naboer på Bærum Golfklubb. De startet det hele i 2016 med stor suksess, og suksessen fortsatte her på Haga.

Hva er Grill og Spill?

Grill og Spill er et lavterskelsarrangement som avholdes hver tirsdag fra 1. juni til 1. september. Vi begynner dagen på terrassen på klubbhuset med grilling av pølser kl. 18:00. Det er en egenandel på kr. 50 for to pølser, en brus og en kaffe. Så langt det går opp, deler vi inn i lag på 4 og 4, og spiller et lagspill som heter scramble.

Dette er ikke en turnering eller konkurranse, men en hyggelig tilnærming til spill på banen, der hvert enkelt slag ikke er viktig. 

Hvem passer det for?

Målgruppen for Grill & spill er spillere som akkurat har meldt seg inn i en golfklubb – det trenger ikke å være Haga – eller gått VTG-kurset. Formålet med arrangementene er å legge til rette for at nybegynnere, eller golfspillere som har «falt av lasset», kan senke skuldrene og føle seg velkomne på golfbanen. Da tror vi at flere også vil søke ut på banen og fortsette å være en del av golfmiljøet! Ta gjerne med en venn!

Hvordan kan jeg bli med?

For å få en oversikt over hvor mange vi blir, setter vi pris på at du sender en mail til mons@hagagolf.no.

Hilsen alle oss i Haga Golf!

Grill og spill
Scroll to Top