Greenfee samarbeid med Sandefjord og Hauger GK

Haga har inngått samarbeid med både Hauger og Sandefjord GK for sesongen 2020. Avtalen gir Haga medlemmer rabatterte greenfee-priser på de respektive banene.

Om Sandefjord Gk (Greenfee for Haga medlemmer 375,-)

Sandefjord Golfbane er en flott 18-hulls Park- og Skogsbane, som mange golfere finner både utfordrende og vakker!  Banen er relativt flat med mange dammer og bekker, noe som gjør at hele 8 hull har vann i spill.  Den har store, ondulerte greenområder etter siste internasjonale regler og spesifikasjoner.  Banen ble bygget i 2008 og ligger i Marum/Jåberg-området, 5 kilometer fra Sandefjord sentrum. Den er designet av Peter Chamberlain , som står bak design av mer enn 50 baner rundt om i Europa.

Ved klubbhus-området er det en stor Driving range og et treningsfelt for chipping, bunkerslag og stor øvingsgreen. Det er også en liten 6-hulls treningsbane, som kan fritt benyttes av alle.

Om Hauger Gk (Greenfee for Haga medlemmer 450,- hverdag, 500,- helg):

Banen har stedvis brede, åpne fairways, med store og friserte greener. Andre deler av banen går gjennom mer skogspregede områder, med smalere passasjer og lange fairways. Dette gir banen et variert preg, og markert forskjell mellom front-nine og back-nine. Store tees og greens gjør at det er enkelt å variere hullene, og derved hele banens vanskelighetsgrad. Banen oppleves som utfordrende, men hyggelig.

Banen har fått en rekke superlativer for sin kvalitet. Vi er stolte over å ha blitt kåret til Norges beste bane i Scangolf/Golf Digest, samt å ha mottatt 6 av 6 pegger i Norsk Golfs banetest.

Scroll to Top