Golfforbundets kampanje “Ta med en venn”!

De aller fleste som spiller golf, synes golf er verdens beste idrett, og mange av oss prøver å forklare det til familie, venner og kjente som ikke spiller, men det er vanskelig.

Hva om vi snur helt om på det og lar folk få oppleve golf i stedet? 

Haga Golfklubb er med på et felles prosjekt, iverksatt av Golfforbundet, som heter “Ta med en venn”. Konseptet er veldig enkelt. Ta med en venn gratis, og spill 9 hull på banen.

Vennen din kan ha spilt golf før, men har “falt av lasset”.
Vennen din kan være en av dem som veldig sjelden spiller og er medlem i en golfklubb langt unna.
Eller, vennen din har kanskje aldri spilt golf før.
Den eller de du tar med, trenger ikke være medlem av en klubb eller ha tatt VTG for å være med på runden.

Uansett hvordan det er, kan du ta med vennen din ut på banen gratis, uten at vedkommende har noen forkunnskaper om golf. Det eneste din venn trenger å gjøre er å fylle ut navn, epost og telefonnummer i proshopen før dere går ut.

Erfaringene så langt, er at det er best at dere går alene på et tidspunkt hvor det ikke er altfor mange andre spillere på banen – da får dere begge en god opplevelse, og du har god tid til å vise hvor gøy golf er i praksis.

Ta kontakt med oss i klubben, gjerne direkte til Proshopen (67 16 59 00/tast 1), så booker vi starttid til dere. Alternativt sender du en mail til adm@hagagolf.no.

Starttidene du kan velge er:

Mandager eller torsdager mellom kl. 19:00 – 20:00

Fredager, lørdager eller søndager mellom kl. 17:00 – 18:00 

Espen som er med i filmen, hadde aldri spilt golf før, og hadde kjøpt et golfsett på loppemarked for 50 kroner. I løpet av runden ble han “forelsket” i idretten vår. Han er nå påmeldt et VTG kurs i slutten av juni og har bestemt seg for å bli golfspiller.

Klubben er veldig interessert i å høre hvordan det gikk, så send gjerne inn noen ord og bilder fra runden.

Scroll to Top