Dagens Status - Haga Golf

BEKKESTUA VÆR

 Haga Golf
Griniveien 315
1356 Bekkestua

Administrasjon

67 16 59 00: Tast 2 for klubbsekretær

Daglig leder

67165900: Tast 4 for daglig leder

 

Vi ønsker alle våre medlemmer et riktig godt nytt år!

Julen er overstått og vi kan nå begynne å se framover mot lysere tider og en ny golfsesong. Forhåpentligvis minst like bra som den foregående. 

Forholdene på banen er tilfredsstillende med et relativt tynt snølag på ca. 10 cm. Alle greenene ligger i tillegg godt beskyttet under vinterisolerende duker. Vi følger med på kritiske faktorer gjennom sensorer som er plassert under dukene. Ny, frisk luft blåses inn under dukene med noen ukers mellomrom.

Mange benytter deler av banen til enten å gå tur, gå på ski eller ake. Vi synes det er hyggelig at lokalbefolkningen bruker anlegget relativt fritt utenom golfsesongen. Vi har nå valgt å fjerne sperringene på broene for å unngå at enkelte velger å passere broene gjennom å klatre på utsiden. Vi ber imidlertid alle om å respektere andre sperringer eller gjerder rundt greenene; det er ikke tillatt å verken gå eller ake over greenene. Aking ned mot elven eller dammene er også på eget ansvar.

Årsmøtet i Haga Golfklubb og generalforsamlingen i Haga Golf AS er for øvrig berammet til onsdag 17. mars. Mer informasjon og formell innkalling kommer.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Scroll to Top