Fin minneturnering for Ole Peter Rostad!

Ole Peter hadde en av de viktigste rollene da Haga ble bygget og grunnlagt. Derfor er den allerede tradisjonsrike turneringen, Øverland Invitational døpt om til Ole Peter Rostads Minneturnering. Søndag 11. september ble derfor minneturnering for Ole Peter arrangert, med totalt 96 spillere til Shotgun-start kl. 09:30.

Selv om dagen startet grå, endte den i fantastisk ettermiddagssol på terrassen. Det var derfor veldig hyggelig å se at så mange ville være med å spille, og ikke minst at så mange var tilstede på terrassen under premieutdelingen, både av deltagere og andre.

Det var kun spillehandicap som skilte de 3 beste lagene, som alle hadde 43 poeng. Andreas Thorp fra administrasjonen og hans samboer, Cathrine Olsen stakk av med seieren, og det sier vel det meste når de 17 beste lagene hadde 40 poeng eller mer.
Øvrige resultater finner du HER.

Stor takk til familien Rostad for premier og en herlig gjeng unge premie-utdelere. Kanskje flere av disse er morgendagens golfere, som skal få navnet sitt gravert på den fantastiske pokalen. 

Takk til turneringskomiteen ved Grete og Eva, for en helt super jobb og utrolig godt gjennomført turnering, og takk til alle som var med på å gjøre dette til en fantastisk dag. 

Vinnerne av årets turnering

Scroll to Top