Dagens Status - Haga Golf

9 hull Rød

STENGT for sesongen

Aksjonær sløyfe

STENGT for sesongen

Golfbil

Ballplassering

Driving range:

se www.toppgolf.no

Kafe:

Proshop:

11 - 19 (tirsdag - søndag)

10 - 16 (mand-fred)

BEKKESTUA VÆR

 Haga Golf
Griniveien 315
1356 Bekkestua

Administrasjon

67 16 59 00 - tast 2
Administrasjon : 09.00 - 16.00

Proshop

67165900 - tast 1
Proshop: 08.00-18.00

Kafe

968 628 40
Kafe: 08.00-21.00

En enkel oppklaring angående midlertidige lokale regler

Vi har den siste uken blitt oppmerksomme på en del forvirring blant flere medlemmer og greenfeespillere rundt hva som er gjeldende lokale regler på Haga. Det kommer derfor en enkel oppklaring her:

Ballplassering i bunkere er OPPHEVET. Vi har fått tilbake raker i bunkerene og det er derfor ingen grunn til å opprettholde regelen om ballplassering i verdens kanskje mest hatede sandkasse. Dersom du er så uheldig at du havner i et gammelt fotspor, er det dessverre ikke annet å gjøre enn å spille ballen som den ligger. Du kan selvsagt alltid melde ballen uspillbar, men dette vil føre med seg et straffeslag.

En annen “covid 19” regel har vært at merkestaker ikke kan flyttes, men behandles som en uflyttbar hindring og dermed fridrop. Denne regelen er OPPHEVET. Dette betyr at vi er tilbake til den vanlige regelen om at stakene kan flyttes/løftes unna uten straff. Husk å sett staken tilbake der den sto!

Ballplassering innenfor én køllelengde gjelder på KORTKLIPPET område. Dette betyr at du kan plassere ballen din – ikke nærmere hullet – innenfor én køllelengde – på gress klippet i fairway-høyde eller kortere, men IKKE på greenen. På greenen gjelder vanlige regler om markering av ball osv. Ballplassering kan kun skje ÉN gang. Dette betyr at etter du har sluppet ballen, er ballen i spill. Ruller ballen deretter, spilles ballen som den ligger – uavhengig av om den har rullet 1mm eller 20m.

Ballplassering på KORTKLIPPET område gjelder uavhengig av om man befinner seg på “feil fairway” – en fairway tilhørende et annet hull.

Områder som defineres som kortklipte:

Fairways, semi-green (fore-green), utslagssteder og alt annet som er klippet i fairwayhøyde

For å sjekke om det er ballplassering på banen, vennligst klikk på informasjonsknappen i menyen. Den ser slik ut: 

 

Dagens Status - Haga Golf

9 hull Rød

STENGT for sesongen

Aksjonær sløyfe

STENGT for sesongen

Golfbil

Ballplassering

Driving range:

se www.toppgolf.no

Kafe:

Proshop:

11 - 19 (tirsdag - søndag)

10 - 16 (mand-fred)

BEKKESTUA VÆR

Illustrasjon

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Innesesongen 2020/2021

Kjære Haga seniorgolfer! På vegne av Hagas seniorer har seniorkomiteen inngått avtale med Toppgolf for kommende innesesong 2020/2021. Nedenfor finner du hovedpunktene i denne, samt regler for handicap og Order Of Merit for innesesongen. PRIS: kr 335,- pr. person pr. gang. Inkludert i prisen er kaffe og isvann under spill, samt kaffe og 1 vaffel pr. person

Les mer »

Siste uteturnering | Sesongen 2020

Da er utesesongen for seniorgolf 2020 definitivt avsluttet, siste turneringsdag ble gjennomført den 15. oktober med 54 deltakere, hvilket må sies å være bra sett i forhold til årstiden.  Banen var fremragende. Vi vil takke for en flott golfsesong, og ønsker alle velkommen til neste års seniorgolf. For øvrig starter innegolfen på Toppgolf den 22.

Les mer »

Seniorturnering 8. oktober

Resultat seniorturnering 8. oktober 2020 Det begynner definitivt å nærme seg avslutning på årets golfsesong etter en strålende sesong. For øvrig var det en meget jevnt resultat, spesielt i klasse 1. Premiering: Klasse Plassering Navn Score 1 1 Somchit Kanokhong 38   2 Kjell Yssenmoen 38   3 Per Anton Jenssen 38   4 Helge

Les mer »
Scroll to Top